2777
2789
عنوان

یه نظرتون مشکوک نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 37 پست
چه ربطی داره دختر؟ مثلا نمیتونه بره از گوشی طرف زنگ بزنه بهت؟ دراین مورد کاری ازدستت برنمیاد.مگه این ...

اره راس میگه ی هفته ک گذشت با ی شماره ناشناس بهش زنگ بزن 

عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست...!💕°

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید داره تستت میکنه

ببینه واکنش چیه

میتونی شماره رو استعلام بگیری

چک کردن اکانت تلگرام واتساپ

بعد خود هم ن طرفو بعدا با یه شماره دیگه بهش زنگ بزنی و چت کنی، با یه شماره ناشناس

اما خب، سخت نگیر، شایدم هدف اذیت کردن و شوخی دوست همسرشماست.

آخه سر کار  نگاه کردم ولی تو واتساپ و تلگرامو اینا نیست

درمورد موقعیت مردها هیچوقت بهشون اعتماد نکردم😑خیلی راحت میتونن بپیچونن.یا مرخصی ساعتی بگیرن یا اصلا شاید طرف همون نزدیکیها باشه.البته انشالله که همچین چیزی نیست.خب اگر تو واتساپ و اینا نیست با یه شماره که شوهرت نشناسه به طرف زنگ بزن

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اره راس میگه ی هفته ک گذشت با ی شماره ناشناس بهش زنگ بزن 

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
فک نکنم جواب بده از طرفی هم دوستش باشه بهش می خندن میگن زنت بهت شک داره

هر چی باز حداقل خیال خودت راحت میشه بعدم زنگ زدی با شماره خودت زنگ نزن که هیچی هم نگو بزار بلاخره اون اول میگه یه چیزی دیگه

درمورد موقعیت مردها هیچوقت بهشون اعتماد نکردم😑خیلی راحت میتونن بپیچونن.یا مرخصی ساعتی بگیرن یا اصلا ...

الان زنگ بزنم میفهمن منم بمون بعد یه هفته اینا زنگ میزنم

البته اگه شوهرم زنگ بزنه میخوام بگم برو گوشی دستتو بگیر با اون زنگ بزن

الان زنگ بزنم میفهمن منم بمون بعد یه هفته اینا زنگ میزنم البته اگه شوهرم زنگ بزنه میخوام بگم برو گو ...

هین درسته بعد چن هفته با شماره ناشناس بزنگ بهش صداتو هم تغییر بده عزیزم 

انشالله ک چیز خاصی نیس ب شوهرت اعتماد کن❤️

عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست...!💕°