2777
2789
عنوان

چرا مادر شوهرا عروسای اولو .......

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 87 پست

به مادرشوهرت بگو سنی ازت گذشته بجای خاله زنک بازی برو پیشونیتو بکوب رو مُهر و استغفار کن یعنی چی که اون نیاد؟

بگو اتفاقاً تو نیا هیچ جا چون همه رو قاطی میکنی

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

ببین من هیچوقت نمیتونم دلمو اروم کنم حالا اینا عروس و مادرشوهرن  من مامان خودمم خواهرمو که رو ...

هرچی سرد و بی تفاوت باشی عادی رفتار کنی جذبت میشن

ناخودآگاه خودشونو موظف میدونن که رضایتت رو جلب کنن

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خیلی زیاد اخه بنده خدا مگه گناه اون چیه که شوهرش فوت کرده اون دلش میخاسته بی سایه سر بشه که هر ...

چرا ازدواج نکرده تا حالا؟؟ 

جوونه؟؟ 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
ببین من هیچوقت نمیتونم دلمو اروم کنم حالا اینا عروس و مادرشوهرن  من مامان خودمم خواهرمو که رو ...

دقیقااا ها خیلی بی عدالتی هاهم بخاطر چابلوسی بعضیاس

ناراحت نباش تو گلم

توجه نکن اونا دیگه مرزهای بیشعوری رو جابجا کردن شما رفت و آمد کن باهاش ب حرف اون جاری سلیطه ه ...

منکه رفت و امد میکنم الان میخام مهمونی بگیرم خو دوتا خانواده رو باید به دو شب دعوت کنم هر شبم هم مامانم باشن هم مادرشوهرم بخدا بحث هزینه نیس باردارم نمیتونم هر شب مهمونی راه بندازم همین خانمم تکون نمیخوره اونوقت جاری دومیم بنده خدا همیشه تو مهمونی کمک میکنه 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
چرا ازدواج نکرده تا حالا؟؟  جوونه؟؟

اره ۳۹ سالشه ولی پسرش ۱۸ سالشه و بعد اونم میگه شوهر میخام چیکار همون شوهرم اگه بود تاج سرم بود بعد اون نمیتونم به کسی فک کنم 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
اخه شوهرشم یه مرد کامل و سنگین هر کی ندونه فک میکنه یکسره دنبال دختر بازیه تو  نخ این حرفا نیس ...

جاریت واقعا ذهنش مشکل داره 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
دقیقااا ها خیلی بی عدالتی هاهم بخاطر چابلوسی بعضیاس ناراحت نباش تو گلم

خیلی به خودم میگم مهم نیس مهم نیس 

ولی محبت مادر یه چیزیه که اصلا ادم نمیتونه بیخیالش بشه 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
به مادرشوهرت بگو سنی ازت گذشته بجای خاله زنک بازی برو پیشونیتو بکوب رو مُهر و استغفار کن یعنی چی که ...

جرات نمیکنم باهاش دهن به دهن بذارم از ایناس که بی چاک دهنه منم برا خودم ارزش قائلم 

منکه رفت و امد میکنم الان میخام مهمونی بگیرم خو دوتا خانواده رو باید به دو شب دعوت کنم هر شبم هم مام ...

من جای شما باشم همه رو دعوت میکنم ب جز اون عجوزه

جاریت واقعا ذهنش مشکل داره 

اره واقعا 

منکه رفت و امد میکنم الان میخام مهمونی بگیرم خو دوتا خانواده رو باید به دو شب دعوت کنم هر شبم هم مام ...

یعنی به خاطر حرف اون میخای دوبار دعوت کنی؟؟ 

ببین مشکل اونه مشکل تو نیست 

تو دعوت میگیری هر کی اومد قدمش رو چشم هر کی هم نیومد خوشش باشه 

دل به دلش ندین بدتر میشه

فکر نکنم بخاطر حرف اون باشه بنده خدا پسرش فوت شده دگ زنشو میخواد چیکار

بچه های پسرش که هستن اونا یادگار بچشن مگه میشه ادم از تنها یادگار بچش دل بکنه