2777
2789
عنوان

چرا مادر شوهرا عروسای اولو .......

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 87 پست

منم اکثرا دیدم از عروس اول حساب میبرن 

چون عروس اول قلقشون دستشون اومده میدونه چیکار کنه  ولی چندتاییشونم دیدم خیلی سلیطه بودن جرعت نمیکردن چیزی بهش بگن 

از طرفی پسر اولم خیلی نفوذ داره رو خونوادش

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهر منم همینه عروس بزرگ تا حالا صد دفعه بیرونشون کرده ولی بازم هواشو دارن منم چون جز احترام کاری نکردم همیشه بدهکارم البته الان قهریم راحتم

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
درست نیست اما ب نوعی هم مجبوره برای جلوگیری از دعوا و بحث توسط جاری بزرگتر ( سلیطه خانم) دستمم درد ن ...

خیلی خیلی زیاد اخه بنده خدا مگه گناه اون چیه که شوهرش فوت کرده اون دلش میخاسته بی سایه سر بشه که هر ننه قمری هرچی از دهنش اومد بگه 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔

به نظرم مادر شوهرتون کاردرستی نمیکنه اینطور دل دومی بیشتر میشکونه

ارسال تمامی لوازم تولد با قیمتی مناسب وپست رایگان نمونه هارو ببینید وقیمتهارو مقایسه کنید09105810521

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=718248&PageNumber=12
اخه حرفاش خیلی زوره خونه بقیه هم میگه اونو دعوت نکنید وگرنه من نمیام 

بگو به درک اسفل السافلین که نمیای 

نکنه تو هم اون بنده خدارو دعوت نمیکنی؟؟ 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
منم اکثرا دیدم از عروس اول حساب میبرن  چون عروس اول قلقشون دستشون اومده میدونه چیکار کنه   ...

پسر اولشون که خداشونه تمام پول و داراییشون دستشه 

بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد  اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر  بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
خیلی خیلی زیاد اخه بنده خدا مگه گناه اون چیه که شوهرش فوت کرده اون دلش میخاسته بی سایه سر بشه که هر ...

بیشعورن دیگه یه عده نفهم فکر میکنن چون شوهرنداره ممکنه بشه هووی اونا و جاریت یقینا این فکرو میکنه 

فکر کرده ذات همه مثل خودش سلیطه و عوضیه

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
به نظرم مادر شوهرتون کاردرستی نمیکنه اینطور دل دومی بیشتر میشکونه

خیلی زیاد حالا دل خودش نه دل اون بچه های یتیم خیلی میشکنه 

توجه نکن اونا دیگه مرزهای بیشعوری رو جابجا کردن

شما رفت و آمد کن باهاش ب حرف اون جاری سلیطه هم گوش نده 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
بیشعورن دیگه یه عده نفهم فکر میکنن چون شوهرنداره ممکنه بشه هووی اونا و جاریت یقینا این فکرو میکنه&nb ...

اخه شوهرشم یه مرد کامل و سنگین هر کی ندونه فک میکنه یکسره دنبال دختر بازیه تو  نخ این حرفا نیس یکی نیس بگه شوهرتو اگه بخاد کاری کنه و ذاتش خراب باشه میتونه 

درست نیست اما ب نوعی هم مجبوره برای جلوگیری از دعوا و بحث توسط جاری بزرگتر ( سلیطه خانم) دستمم درد ن ...

اره دقیقاااا زنیکه میمونو بگیری ناقص کنی فقط 

متنفرممم از ادم افاده ای واینجوری