عروسای اولشونو بیشتر دوس دارن و ازشون حساب میبرن ؟ من خودم عروس اخرم ولی دو تا جاری دارم جاری وسطیم بنده خدا ۴سال قبل شوهرشو تو تصادف از دست داد اولا همین جاری اولم خیلی تو گوشم میخوند که نذار بیاد خونت و شوهرت بچه هاشو بغل نکنه و اینا دروغ چرا منم تحت تاثی حرفاش چون از نامزد قبلیم خیانت دیده بودم یکم رو جاریم حساس شدم ولی دیدم بنده خدا هیچ ایرادی نداره حتی یه تار موش هم دیده نمیشه چرا بخاد زندگی منو از هم بریزه بچه هاشم گناه دارن دیگه شدم مثل همون قبل و حرفای جاری اولیمو گوش ندادم الان جاری بزرگم میگه به مادر شوهرم وقتی منو مهمون میکنید اونو دعوتش نکنید چون ازش بدم میاد 😐😐😐مادرشوهرمم میگن باشه دیگه کلا اونو دعوت نمیکنن زیاد که خانم ناراحت نشن بنظرتون درسته ؟
بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
چون عروس اول قلقشون دستشون اومده میدونه چیکار کنه ولی چندتاییشونم دیدم خیلی سلیطه بودن جرعت نمیکردن چیزی بهش بگن
از طرفی پسر اولم خیلی نفوذ داره رو خونوادش
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درست نیست اما ب نوعی هم مجبوره برای جلوگیری از دعوا و بحث توسط جاری بزرگتر ( سلیطه خانم) دستمم درد ن ...
خیلی خیلی زیاد اخه بنده خدا مگه گناه اون چیه که شوهرش فوت کرده اون دلش میخاسته بی سایه سر بشه که هر ننه قمری هرچی از دهنش اومد بگه
بعد دوسال انتظار خدا یه فرشته کوچولو گذاشت تو دلم خیلی خوشحال بودم بعد هر نمازم خدارو شکر کردم ۹ ماه تو وجودم رشد کرد و بزرگ شد وقتی دنیا اومد گفتم من خوشبخت ترین زن دنیام شوهرم دیوانه وار دوسم داشت ثمره عشقمونم دنیا اومده بود ولی نمیدونستم اینقدر عمر خوشبختیم کوتاهه یه هفته به پایان ۴ ماهگی پسرم فهمیدم فرشته کوچولوم سرطان خون داره اول ۶ ماهگی اسمونی شد اگه امضامو خوندی برای ارامش دلم دعا کن اگه مادری الهی هیچوقت داغ بچتو نبینی اگرم دوس داری مادر بشی ان شاءالله خدا دامنتو با اولاد صالح و سالم سبز کن برا منم دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده اگه صلاح میدونه ممنون 😔
اخه حرفاش خیلی زوره خونه بقیه هم میگه اونو دعوت نکنید وگرنه من نمیام
بگو به درک اسفل السافلین که نمیای
نکنه تو هم اون بنده خدارو دعوت نمیکنی؟؟
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
منم اکثرا دیدم از عروس اول حساب میبرن چون عروس اول قلقشون دستشون اومده میدونه چیکار کنه ...
پسر اولشون که خداشونه تمام پول و داراییشون دستشه
مادرشوهرت هم خره که خودشا داده دست این جاریت که هرچی این میگه گوش میده مادرشوهرت یعنی بزرگتره نبایداجازه بده جاریت اینطوری رفتارکنه تازه دل به دلش میده
بیشعورن دیگه یه عده نفهم فکر میکنن چون شوهرنداره ممکنه بشه هووی اونا و جاریت یقینا این فکرو میکنه&nb ...
اخه شوهرشم یه مرد کامل و سنگین هر کی ندونه فک میکنه یکسره دنبال دختر بازیه تو نخ این حرفا نیس یکی نیس بگه شوهرتو اگه بخاد کاری کنه و ذاتش خراب باشه میتونه