2777
2789

شوهرم یه کارگره سادس پدرشم تاکسی کار میکنه وضع مالیشون خوب نیس

خانواده ما بالاتراز اینان

ما عقدیم خانوادم پیله دارن سرویس طلای عروسیمو باید بگیرن بعد یه عروسی تو طالار بعد بریم خونمون

بزور با وام ازدواج تونستیم ماشین بخریم خونمونم نمیه ساخته داریم میسازیمش

شوهرم میگه ندارم برات طلا بخرم تو عقدم خیلی دارم اذیت میشم

به شوهرم گفتم بیا یه سرویس بدل شبیه طلا بخریم یه جعبه با فاکتور ساختگی از طلافروش بگیریم به همه بگیم وام برداشتیم طلا خریدیم بعد بریم خونه خودمون

نظر شما چیه

تو شرایط خیلی بدیم واقعا

کاربر جدید نیستم چون از سال ۱۳۹۹ اینجا اکانتی داشتم که به تعلیق دراومده پس لطفا توهین نکنین باتشکر🫶🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجبور بودی با این شوهر کنی ؟

۹ ساله همو دوست داشتیم ادم خوبیه

کاربر جدید نیستم چون از سال ۱۳۹۹ اینجا اکانتی داشتم که به تعلیق دراومده پس لطفا توهین نکنین باتشکر🫶🌿

عزیزم شرایط ازدواج نداشت همسرتون چرا ازدواج کردین 

نمیشه خودتون هم برین سرکار 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

عزیزم شرایط ازدواج نداشت همسرتون چرا ازدواج کردین نمیشه خودتون هم برین سرکار

چرا خودمم میخام برم ولی فعلا مجبوریم 

چرا خودمم میخام برم ولی فعلا مجبوریم

انشالله خوشبخت ترین باشین 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید