ddelbaramdelba مدیر استارتر عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 640 عنوان صبحا بدون صبحانه میرم از خونه بیرون حالم بد میشه کسایی که شاغلن یا مدرسه میرن بیاید 181 بازدید | 14 پست از نون و پنیر و چیزای دیگه......و تخم مرغ بدم میاد.....وقتم نمیکنم چیزی درست کنم یا بپزم کسایی که شاغلن یا بچه مدرسه ای دارید صبحا چی میدین بهشون؟نیاید بگید مثلا مربا و عسل و....همه اینا دل آدمو میزنه نمیشه هرروز خورد... دیروز | 18:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهه۲۶ عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 867 من خودم اوتمیل زیاد دوس دارم شب قبل درست میکنم صبح میخورم فقط اندر دل من تو ای نگارا...
بانو_ایران_زمین عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 4389 من انواع مربا گرفتم ، کره مرباپنیر خامه ای گردو ساندویچ ژامبون نیمرو قارچ تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈
علیعرفان عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 13587 فلافل ناگت مرغ کوکو یا بادمجان یا املت از شب قبل سوسیس سرخ می کنم پنیر کره گردو وسبزی کره مربا ارده وشیره انگورتخم مرغ ابپز یا روغنیهرروز یکی ازاینها رابخوری دیگه دلتونمی زنه می زنه؟ علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶
ddelbaramdelba مدیر استارتر عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 640 فلافل ناگت مرغ کوکو یا بادمجان یا املت از شب قبل سوسیس سرخ می کنم پنیر کره گردو وسبزی کره مربا ارده ... نه فلافل و ناگت خوب بود واقعا ممنون...صبحانه مهمترین وعده غذایی ولی ما فقط نون پنیر و تخم مرغ و اینچیزا میخوریم
ziizii72m72 عضویت: 1404/05/25 تعداد پست: 2015 دختر منم صبحانه نمیخوره لقمه حلوااردهمزه بادام زمینی پنیر میبره لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن
نخدندون عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 519 شما فکر کنم صبحانه گرم دوست دارید اونم تو بازه ساعت ده اینا. من در طول دوران زندگی تا حالا صبحانه نخوردم اصلا. متنفرم ازش بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است
ddelbaramdelba مدیر استارتر عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 640 شما فکر کنم صبحانه گرم دوست دارید اونم تو بازه ساعت ده اینا. من در طول دوران زندگی تا حالا صبحانه نخ ... منمنمیخورم ولی واقعا حالم بد میشه مجبورم....
aaesana عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 8430 من خودم شکلات صبحانه، خامه، عسل، ارده شکلاتی، پنیر،گاهی هم برای ورزش که میکنم تخم مرغ آب پز، مربا هویج و توت فرنگی میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی
عزیزکرده عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 20398 اش عدسی حلیم اینام صبونه خوبین بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
aaesana عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 8430 میتونی پنکیک درست کنی اگه دوست داری میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی
محبتااااااااا عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 3070 وای مشکل منم هس آخه صبح زود آدم ساعت ۶ بیدار بشه چیزی دلش نمیاد، من بیشتر مواقع هر صبح یه سیب درختی میخورم، سر کار برم اونجا دیگ جای با تخم و مرغ پنیر چیزی باشه میخوریم
a13b14 عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 5825 عزیزمدختر من از بچگی تا الان که دانشجولقمه سالم آماده میکردم نمیخوردمنم به این نتیجه رسیدم کیک خونگی شیرموز یا بیسکویت سالم و... با چای یا نسکافه بدمدرسته زیاد سالم نیستولی لااقل میخوره گشنه نمیرهخودم که حتما یک چایی بعد میرم سر کار😊
لیانه عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 5241 همینایی که گفتین متنوع دیگه هر روز یکدومشارده شیره عسل مرباسرشیرپنیرخامه ایحلوا ارد۶خامه یا کره با این بالاییااملتنیمرو تخم مرغ آبپزعدسی پنیر ووگردوت خیارگوجه اگر خرما و سبزیم باشهپنکیک و مرباحلیمکله پاچهشیر و کیک خونگی...
ddelbaramdelba مدیر استارتر عضویت: 1402/11/28 تعداد پست: 640 همینایی که گفتین متنوع دیگه هر روز یکدومشارده شیره عسل مرباسرشیرپنیرخامه ایحلوا ارد۶خامه یا کره با ا ... ممنون🤎