2777
2789

در رابطه با تاپیک قبل ... در مورد اینکه من جاری دارم از من همیشه  تقلید میکنه بهم زنگ میزنه پز میده و در همه حال در حال رقابت با منه ... به این نتیجه رسیدم یه کسایی هستن تو زندگی که همیشه میخوان اذیتت کنن آزارت بدن‌ باهات بازی کنن هر کاری میخوان بکنن که آدم شاد نباشه طوری باهات برخورد میکنن که تو هم مثل اونا باشی 😣😣  این نظراتی که دیدم اکثرا به من حرف زدن که تو مقصری تو ریز بینی تو حساسی تو بدی تو نرمال نیستی و این چیزا 😥😔😔😔😔 فک کن تو ادم خوبی باشی ناخواسته یکسی ببینی خب فامیل درجه یکم باشه  که همیشه رفتارش و کاراش باعث میشه ازار ببینی آخرشم گناه کار بشی خیلی بده تصمیم‌گرفتم دیگع به کسایی که باعث آزارم هستن بی محلی کنم و نادیده بگیرمشون تا همیشه آرامش داشته باشم .... حرفم اینه کاش جاری ها  یکم به چشم خوب بهم‌نگاه کنن چرا هیچ وقت جاری ها همو دوست ندارن یا به چشم خواهر به هم نگاه نمیکنن تا این مسائل پیش نیاد امیدوارم همه همیشه آرامش داشته باشن و آدمهایی که همچنین نیت و ذاتی دارن کمتر بشن  

منم دوست دارم مثل خواهر براهم باشیم  بهش چند بار گفتم تو مثل خواهرمی  سکوت کرده

آره منم بهش گفتم دقیقا همین کارو کرده با داداشش و خواهر و زن داداش مثله خواهره خب جاری هم باید اینطوری باشه تا همیشه آرامش بین خانواده ها برقرار شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم جاریم منتظره که من یه کاری کنم اونم انجام بده بخدا دروغ نمیگم تو هر زمینه ای حتی اگه شوهرمم بخواد کاری کنه شوهرشو مجبور میکنه اونم اون کارو کنه ولی من دیگه خیلی کارامو نمیزارم بفهمه رابطمم باهاش بد نکردم

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

برخلاف شما من همیشه بشون گفتم بیاین خواهر نباشیم.حواسمون باشه طرف جاریمونه نه خواهر خونی.اینجوری هرحرفی رو نمیزنیم هر انتظاری هم نداریم از هم.و نتیجه این شده رابطم با هرسه تاشون خیلییییی خوبه.دوستشون دارم دوستم دارن

منم جاریم منتظره که من یه کاری کنم اونم انجام بده بخدا دروغ نمیگم تو هر زمینه ای حتی اگه شوهرمم بخوا ...

آره دقیقا منم این‌کارای جاریمو به شوهرم‌نمیگم میریزم‌تو خودم تا از شر جلوگیری کنم .... واقعا خیلی بده 

آسوده خودم که خر ندارم 🤣🤣

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
برخلاف شما من همیشه بشون گفتم بیاین خواهر نباشیم.حواسمون باشه طرف جاریمونه نه خواهر خونی.اینجوری هرح ...

خیلی خووبه هر چند به نظرم‌شما و  اونا آدمهای خوب و منطقی هستین ...  وگرنه ادم همه حرفاشو به خواهرشم نمیتونه بزنه

خوشبحالت  😂😁😂😁

حالا به خواهرشوهر م نداااااارم     چقدرخوشبختم😅😅

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
دیگه خوشبخت خوشبختایی راحت 😂😂

😅