زیبای_خفته123 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 7891 عنوان کنکوری ها بیاین لطفا❤️❤️❤️💜 86 بازدید | 5 پست شما داخل کتابخونه درس میخونینیا خونه کدوم از لحاظ کیفیت روی مطالعه اتون تاثیر بهتری میزاره؟ 🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀 1400/09/23 | 10:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پانیک_۳۱۵ عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 4895 خوب خونهکتابخونه هم خوبه ولی خوب بعضی مواقع اذیت میشی همش ماسک روی صورتته شال و مانتو... پوشیدی راحتی خونه رو نداری قهرمان تغییر باش، نه قربانی تقدیر
زیبای_خفته123 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 7891 من تو کتابخونه تمرکزم بیشتره من چندبار امتحانی ررفتمخب نسبت به خونه بهتره چون پا نمیشم از اتاقم برم بیرون و همه ی حواسم روی درسمهاما حالا نمیدونم ب خاطر اینکه عادت ندارم متلا صفحه کتابی رو ک توی خونه سریع میخونم و حفظ میکنم داخل کتابخونه بیشتر زمان میبره تا حفظش کنم 🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
زیبای_خفته123 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 7891 خوب خونه کتابخونه هم خوبه ولی خوب بعضی مواقع اذیت میشی همش ماسک روی صورتته شال و مانتو... پوشیدی را ... اینجایی من میرم میشه راحت شال و مانتورو دربیاریاره ولی ماسک؟ روی. صورتته 🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀