2777
2789

هوم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی هست،بگو منم....

ه داستانی هس که میگه؛تو جنگ‌ جهانی دوم یه پیانیست روس به دست نازی‌ها اسیر میشه و نازی‌ها بهش دستور میدن پیانو بزنه و شرط میبندن که اگه از پیانو زدن دست بکشه میکشنش.دو روز تموم‌ پیانو میزنه،آخر سر از خستگی بیهوش میشه.آخر داستانو یادته؟کشتنش!من با تک تک سلولای بدنم حال اون پیانیستو میفهمم،حس آدمی که تو راهی قدم گذاشتی که تهش هیچی نیست                                             

زنده ای ک

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

فکر میکنم مسموم میشی نه مرگ،،پس برو دست بزن تو حلقت بالابیار جا اینکه معدتو نابود کنی

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

ببخشید اسی خیلی احمقی که برای مشکلت ازش فرار کردی برو بیار بالا بدوووووو دختر 

پیاز هر چقدرم گرون بشه!نمیره قاطی میوه هادرست مثل آدم بی شخصیتتی که هر چقدر هم پولدار بشه بازم بی شخصیته…! هیچ مقداری از آرایش قادر نیست شخصیت را بپوشاندانتظار داشتن شعوراز بعضی ها مثل شرط بستنرو “خر” تو مسابقه اسب سواریه

قطعی میکشه ؟ قرص چی هست 

یه وقت تازه نمی‌میری ناقص میشی 

دیوونه پاشو برو دکتر 

این کارا چیه 

دلتو بیخیالی یادش بده 💃 هر طرف که باد میاد بادش بده 💃دیروز که گذشته💃 فردا رو کی دیده💃 پس امروزو عشقه 💃 مبادا که بشینی به عشقی چشم بدوزی 💃 تو این دوره و زمونه به آتیشی بسوزی💃 اگه نخونی نرقصی خوش نباشی تو زندگی باختی 💃 اگه نخوری نریزی و نپاشی تو زندگی باختی 💃