2777
2789
عنوان

کسی هس شوهرش اینجوری نباشه؟برای من رویا شده😢😐👍

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 76 پست

شوهر منم همینه.تازه اگر وسط برنامه بچه بیدار میشد یا اگر نمیخوابیدآقا با من قهر میکرد 😑یعنی تا دوسالگی بچه به معنای واقعی سرویس شدم.

اشتباه محضه زیر ۴ سال بچه دوم بیاری.دوسالگیش تازه یه نفس راحت میکشی.دوسال هم استراحت کنی یه کم به خودت برسی بعدش بچه خواستی بیار.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
بچه رو بنداز بغلش برو بیرون به بهانه خرید خونه 5 ساعت نیا خونه...

ساعت دو و سه میاد چرتشو میزنه تا پنج بچرو میبره بیرون،بقیه روز باید دراختیور خودش و ورزشش و کتاب خوتدنش باشه😐پنج ببعدم هوا تتریکه،نمیتونم ببرون بمونم میترسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موافقم بچه نیار اگه قراره تنهایی جور بکشی

خود بارداری کلی سخته و دهن سرویس کن قراره همکاره نکنه با ی بچه سختت میشه 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
بخدا از اول همین بود،اخلاقش خوبه،منتهی خدانکنه برنامش بهم بریزه مثلا بجای چهار،چهارنیم ورزش کنه،یا خ ...

خب دیگه انتخاب خودت بوده عزیزم ....یاباید خیلی سفتو سخت میگرفتی یالان نباید به خودت اجازه بدی این جوری غر بزنی ...

عزیزم توروخدا انقد حرف زشت نزن،خوب نیست یه مادر انقدر بددهن باشه،همسر منم اصلا کمک نمیکنه بازم میگه ...

گاهی اوقات مث الان ک قاطی ام فحش میدم،اما فقط تو ذهن خودم،امروز دیگه اینجاام گفتم😐ولی جدی برای ارامش اعصاب خوبخ😆😆😆

عزیزم من واسه بچه اولم شوهرم گمک نکرد اصلاااااااا جوری بود تا یک و دو شب بعد اینکه بچه شیطون خواب میکرد کارا خونه رو انجام میدادم بخدا درد کف پاهام فرامومشم نمیشه خیلی سختم بود ولی واسه دومی از یک طالگی به بعدش هر روز که برسم کارا خونم و اشپزی و مثل همه خ دم انجام میدم اما هر وقت نرسم یا که مثل امروز بیمار باشم هم پسرم هم شوهرم گمکم میکنن شوهرم اشپزی پسرمم ظرفا رو میشوره منم جارو میکشم این گفتم شاید شو هر شما هم بعد بچه دوم درست شد

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖
آروم باش عزیزم همه مامادرها خسته ایم منم بادوتابچه دست تنهام شوهرمنم شب وروز سرکاره چه میشه کرد این ...

ممنونم تزت بابت امید و حرفای خوبت،زودتر بگزره تموم شه ،پسرم از اب و گل دربیاد راحتشم😭

خب این حرفارو تو روی خودش بگو  اینجا محل چس ناله نیست به خوش بگو چه کاری از دست ما برمیاد  ...

درد دل  رو پیش هر کسی نمیشه گفت،منم اینجا چون کسی نمیشناستم گفتم،

این مشکل رو پیشش بگم بنظرت حل میکنه؟ن نمیکنه،بدتر حرصم میگیره ک گفتم و درک نکرد