2777
2789
عنوان

کسی هس شوهرش اینجوری نباشه؟برای من رویا شده😢😐👍

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 76 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا انقد گله مندی ؟ احتمالا کمی خسته ای یا یکم از حجم کارای خونه افسردگی گرفتی. ولی انقد خودتو اذیت نکن بچه دو ساله که میفهمه. سعی کن درست تربیتش کنی اموزش بدی مستقل بار بیاد اسباب بازی و لوازماشو خودش جمع کنه. شوهرتم بهش دستور بده محترمانه و با سیاست.مثلا عزیزم من دارم غذا میپزم وقت ندارم سیب زمینی پوست بگیر یا میوه هارو بچین لباسارو تا کن اگه نکرد هیچی نگو ولی توام دست نزن بگو واقعا خسته میشم با بچه من مسئولیتم دو برابره یا غذارو دیر تر اماده کن بگو زود تر گرسنت شده پس کمک کن  

شوهر منم کمک نمیکنه . همشون همینن حرص نخور. مدامم غر میزنه چرا غذا دیر شد . چرا فلان. اوایل میگفت پاشو صبونه اماده کن که من به حرفش نکردم. همش میترسید بچم شیرخشکی بشه. فعلا خدا رو شکر شیر دارم وگرنه احتمالا با غرغراش روبرو بودم. گاهی به طلاق فک میکنم چون خسیسم هست ولی با بچه واقعا مشکله

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
😅😅ببخشیدا وای ببخشید ای خدا ببخشید ولی فقط بیه👍

😆😆😆

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
اون روز رفتم پسش ی دکتره از بس حال روحیم از دستش خراب بود،گفت حالت چطوره تااینو گفت زدم زیر گریه😬😬 ...

اگه روح و روانت بهم بریزه، درست شدنی نیست

خاله من با 41سال سن، بس که شوهرش اذیتش کرد، لرزش دست گرفته

آرامشتو از دست نده، باهاش کل کل نکن

این روزای سخت تموم میشه

لایک ممنوع🙏                                            

مردها اکثرا همینن حتی اگرم خوب هم باشن خیلیهاشون شب دیر میان اصلا نمیرسن کمک کنن خدا به خودت قوت بده دست تنهایی خیلی سخته برای بچه دوم هم فقط به توان و اعصاب خودت نگاه کن اصلا نمیتونی نیار چون واقعا سخته حتی اگه شوهر امضا کنه کمک میکنه ولی بازم همه بارش رو دوش مادر هست 

خودت بد بارش اوردی عزیزم...از اول زادواج باید درستش میکردی

بخدا از اول همین بود،اخلاقش خوبه،منتهی خدانکنه برنامش بهم بریزه مثلا بجای چهار،چهارنیم ورزش کنه،یا خابش نیم ساعت دیر شه،

تازه الان من یکم بهترش کردم،باورت میشه اولای ازدواج میگفت تو صبا باید مث مامانم پاشی لباسای منو اماده کنی👀

منم انقد نکردم تا حدقل یاد گرفت کارای خودشو خودش بکنه