2777
2789

سلام دوستان خوبم من یکسالی هست که با سونوگرافی و آزمایش خون متوجه بیماری هاشیمیتو شدم دکترم داروی خاصی بهم نداد فقط یدوفولیکو داد بهم یک ندول یک سانتی هم دارم تجربه شما از این مریضی چیه و میشه بگید چند ساله درگیرش هستین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اونجایی که من میدونم یه بیماری خودایمنی هست که باعث کم کاری تیرویید میشه. منم دارم چون کم بود دکتر گفت دارو نمیخواد ولی اگه قصد بارداری داشتی باید بیای دارو بدم. البته الان یکم تیروییدم کم کار تر شده باید برم دارو بده

خدایا خودت بساز... تو بسازی قشنگتره 😍😍🥰  اسمم واسه گرفتن انرژی خوب هست واسه فخرفروشی نیست 😍😊

ولی ندول نداشتم من و سونوگرافی هم نرفتم فقط آزمایش دادم. دارویی که بهت داد چی بود؟ متوجه نشدم

خدایا خودت بساز... تو بسازی قشنگتره 😍😍🥰  اسمم واسه گرفتن انرژی خوب هست واسه فخرفروشی نیست 😍😊
مریضی خاصی نیست ، خاهر من ۵ سال قبل همین هاشیموتو گرفت الآنم بچه دومش ۷ ماهه بارداره  خیلیم خ ...

سلام دوستم میگم خواهر شما مشکلات خود ایمنی دیگری مبتلا نشده؟ خدایی نکرده 

تا اونجایی که من میدونم یه بیماری خودایمنی هست که باعث کم کاری تیرویید میشه. منم دارم چون کم بود دکت ...

عزیزم به منم دارو نداد چون من هنوز هورمون هام بالا و پایین نشده بود 

عزیزم به منم دارو نداد چون من هنوز هورمون هام بالا و پایین نشده بود 

دکتر به من گفت اگه سنت زیاد بود میگفتم برو یه سال دیگه بیا برای چکاپ ولی چون هنوز بچه نداری و جوونی زودتر بیا آزمایش بده که تحت کنترل باشه. منم علایم کم کاری تیرویید اذیتم میکنه میخوام این سری بگم دارو بنویسه