سلام دوستان خوبم من یکسالی هست که با سونوگرافی و آزمایش خون متوجه بیماری هاشیمیتو شدم دکترم داروی خاصی بهم نداد فقط یدوفولیکو داد بهم یک ندول یک سانتی هم دارم تجربه شما از این مریضی چیه و میشه بگید چند ساله درگیرش هستین؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ایشالله برا تو هم چیزی نیست عزیز دلم نی نی نداری؟ اگر خواستی باردار بشی حتما تحت نظر دکتر غدد باش حت ...
مرسی عزیزم نه فعلا قصدشم نداریم. ولی چون جلوگیریم طبیعی هست یکم خطریه واسه همین هربار تا پریود بشم کلی استرس میکشیدم که نکنه باردار باشم بچه چیزیش شه واسه همین اینبار برم باید بگم دارو بده
تا جایی که میدونم ارثی نیست ها ما کسی رو هم نداشتیم فقط مادر بزرگم پرکاری تیروئید داشت که با دارو کن ...
نمیدونم آخه اینترنت اینجوری نوشته بود دکتر هم گفت ارثیه تو فامیلاتون کسی داره منم گفتم آره. آخه خیلیا متوجه نمیشن اصلا من خودمم از رو علایمم شک کردم گفتم دکتر آزمایش تیرویید بنویسه وگرنه نمیفهمیدم