2777
2789
عنوان

دوستان یک سالی هست که به بیماری هاشیمیتو مبتلا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 50 پست
من کمی نگرانم بخاطر اینکه این یک بیماری خود ایمنی آدم به بیماری های دیگر خود ایمنی هم مبتلا بشه خدای ...

از کجا شنیدی اینو؟ مگه امکانش هست؟ 😢

خدایا خودت بساز... تو بسازی قشنگتره 😍😍🥰  اسمم واسه گرفتن انرژی خوب هست واسه فخرفروشی نیست 😍😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر به من گفت اگه سنت زیاد بود میگفتم برو یه سال دیگه بیا برای چکاپ ولی چون هنوز بچه نداری و جوونی ...

ببین به من گفت سه ماه دیگه بیا من رفتم برا یکسال دیگه تازه فردا جواب آزمایش آماده میشه امیدوارم چیزی نباشه نگرانم خیلی 

ببین به من گفت سه ماه دیگه بیا من رفتم برا یکسال دیگه تازه فردا جواب آزمایش آماده میشه امیدوارم چیزی ...

نه انشالله چیزی نیست  به منم گفته بود چند ماه دیگه بیا منم تنبلیم اومد یه سال بعدش رفتم آزمایش دادم چند وفت دیگه هم وقت دکترمه

خدایا خودت بساز... تو بسازی قشنگتره 😍😍🥰  اسمم واسه گرفتن انرژی خوب هست واسه فخرفروشی نیست 😍😊
مریضی خاصی نیست ، خاهر من ۵ سال قبل همین هاشیموتو گرفت الآنم بچه دومش ۷ ماهه بارداره  خیلیم خ ...

خواهر ایشون که پنج سال هست هاشیمیتو دارن و مشکلات خود ایمنی دیگری نداشتن انگار خداروشکر 

نه انشالله چیزی نیست  به منم گفته بود چند ماه دیگه بیا منم تنبلیم اومد یه سال بعدش رفتم آزمایش ...

ایشالله برا تو هم چیزی نیست عزیز دلم نی نی نداری؟ اگر خواستی باردار بشی حتما تحت نظر دکتر غدد باش حتما ها

خواهر ایشون که پنج سال هست هاشیمیتو دارن و مشکلات خود ایمنی دیگری نداشتن انگار خداروشکر 

آره فکنم نسبت به بقیه ی آدما احتمالشو بالاتر میبره فقط. هاشیموتو ارثیه. ما تو فامیلامونم هست

آره فکنم نسبت به بقیه ی آدما احتمالشو بالاتر میبره فقط. هاشیموتو ارثیه. ما تو فامیلامونم هست

تا جایی که میدونم ارثی نیست ها ما کسی رو هم نداشتیم فقط مادر بزرگم پرکاری تیروئید داشت که با دارو کنترل شد 

ایشالله برا تو هم چیزی نیست عزیز دلم نی نی نداری؟ اگر خواستی باردار بشی حتما تحت نظر دکتر غدد باش حت ...

مرسی عزیزم نه فعلا قصدشم نداریم. ولی چون جلوگیریم طبیعی هست یکم خطریه واسه همین هربار تا پریود بشم کلی استرس میکشیدم که نکنه باردار باشم بچه چیزیش شه واسه همین اینبار برم باید بگم دارو بده

مرسی عزیزم نه فعلا قصدشم نداریم. ولی چون جلوگیریم طبیعی هست یکم خطریه واسه همین هربار تا پریود بشم ک ...

ببین اگر هم یک وقتی خدایی نکرده ناخواسته باردار بشه آدم باید سریع مراجعه کنه دکتر غدد نباید بزاره دیر بشه همون اول دارو میده کنترل میکنه 

مرسی عزیزم نه فعلا قصدشم نداریم. ولی چون جلوگیریم طبیعی هست یکم خطریه واسه همین هربار تا پریود بشم ک ...

هیچ کدوم از اقوام شما مشکلات دیگر خود ایمنی درگیر نشدن یا اینکه میدونی چند سال درگیر این بیماری بودن؟ 

تا جایی که میدونم ارثی نیست ها ما کسی رو هم نداشتیم فقط مادر بزرگم پرکاری تیروئید داشت که با دارو کن ...

نمیدونم آخه اینترنت اینجوری نوشته بود دکتر هم گفت ارثیه تو فامیلاتون کسی داره منم گفتم آره. آخه خیلیا متوجه نمیشن اصلا من خودمم از رو علایمم شک کردم گفتم دکتر آزمایش تیرویید بنویسه وگرنه نمیفهمیدم