2777
2789
عنوان

خانما کمک شوهرم می گه.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 71 پست
منم با خودم می گم که خونه بخریم شریکی بامادرم ودیگه با خیال راحت توش بشینم مادرم می گه کار کنی بهتره

اصلا دور مال پدر و مادرتو خط بکش و بهش بگو خودت وام بگیر یا برو از بابا و ننت بگیر

خیلی مراقب باشا این از اون قالتاقاس به مال پدر و مادرت چشم داره لطفا لطفا بگو هرچی دارن از چشمش قایم کنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر عزیز، حتی اگه نوع کارتون به جواز کسب خاصی هم نیاز داره به نام ایشون نگیرین.... اگه ناچار به ...

اره جواز رو به اسم خودم گرفتم

من می تونم با توکل به توخداجون  

من شاغلم و یکی دو سال زندگی بیشتر درآمدم رو برا خونه خرج کردم دیگه کار به جایی رسید شوهرم تو هزارتومان خرجم دخالت میکرد هیچی هم به اسمم نکرده بود ، بعد ۲ سال به مشکل خوردیم رفتم خونه بابام دیدم هیچی از خودم ندارم مهریمو گذاشتم اجرا حقمو ازش گرفتم بعد اومد با هزار منت و شرط برگشتم هزارتومن هم خرج خونه نمیکنم الان . حتا ماشین زیر پامون هم قانون داد به من اما چون برگشتم سر زندگی گفتم فعلا نمی‌خوام بزنی به اسمم ، یه زمین زد به نامم . دیگه حساب کار دستش اومد ، گفتم طلاقم بده چون بدم میاد از آدم مفت خور اما افتاد به دست وپام و الان خیلی خوبه همشم خرج خودم میکنم . خیلی از مردها دیدم سواستفاده میکنن متاسفم براشون

السلام علی الشیب الخضیب (ع)

سلام مطمین حتما باید با شوهرت همکار وهمفکر باشی  اول زمین بخر از کرایه بیا بیرون اگه  چند وقت هم طول بکشه ایراد نداره زمین هم به نام خودت کن ددیت هم کمک کنه برا ساخت دهن شوهرت هم با شراکت در سرمایه وسود بدونه اینکه به بابات بگی قرارداد با شوهرت ببند یعنی شما دوتا یه سهم وپدر ومادرت هم یه سهم  .بعد سهم خودت و شوهرت را تقسیم کنید.

اصلا دور مال پدر و مادرتو خط بکش و بهش بگو خودت وام بگیر یا برو از بابا و ننت بگیر خیلی مراقب باشا ...

به اسمش ماشین کردن به اسم من مغازه البته سه دونگ حالا می گه اینم به اسمش بزنن

مردم خونه و زمين ب نام زناشون ميزنن بعد شوهرت بدون هيچ كاري ميخوام تو زمين بزني ب نامش نوبره😕😕😕😕😕😕😕😕😕

كساني كه بچه نمي اورند نه بي احساسند،نه تنبل،نه نااميد، بلكه انها فرزندشان را بيشتر از هر چيزي دوست دارند
چه شوهر مفت خوری بگو دقیقا تو الان چه غلطی کردی که میخوای زمین مال تو باشه عرضه داشتی خودت زمین میخر ...

یک زمین داره به من می گه پول از بابات بگیر فونداسیون بریزیم

بااین شوهر قالتاقت تحت هیییچ شرایطی شریک نشو اصلاااااا  همه چی رو بالا میکشه یه ابم روش

جالبیس اینه به من می گه اصلا به فکر زندگیمون نیستی وگرنه الان باید خونه می داشتیم باینکه اول ازدواج هیچی نداشتیم الان فقط خونه نداریم

جالبیس اینه به من می گه اصلا به فکر زندگیمون نیستی وگرنه الان باید خونه می داشتیم باینکه اول ازدواج ...

واااای واقعا چه رویی داره بگو من باید،به فکر خونه باشم یا شما ؟ کی باید،خونه تهیه کنه دقیقا؟

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
بااین شوهر قالتاقت تحت هیییچ شرایطی شریک نشو اصلاااااا  همه چی رو بالا میکشه یه ابم روش

به من کی گه همه زنا مثل روباه مکارن

خب بگو بابام نداره از بابای خودت بگیر مفت خور😐

می گه بابام برای خودم جمع می کنه ولی بابات به برادرات می ده....با اینطرز فکرش داغون شدم