سلام من می خوام با کمک پدرومادرم کاری رو راه بندازیم می تونیم مکان رو مرایه کنیم یا با قسط وقرض زمین بگیریم وبسازیم .....حالا شوهرم میگه کار از تو پول از پدر ومادرت وزنین رو به اسم من کن....پدرو مادرم اصلا اگر بدونن اون خودش رو دخیل داره هزینه نمی کنن....از صبح جنگ اعصاب داریم ....راهنماییم کنید که زمین بخرم یا احاره ای پیش برم واصلا شوهرم رو دخالت ندم یا هر نظری که دارید.ممنون می شم
من شاغلم و یکی دو سال زندگی بیشتر درآمدم رو برا خونه خرج کردم دیگه کار به جایی رسید شوهرم تو هزارتومان خرجم دخالت میکرد هیچی هم به اسمم نکرده بود ، بعد ۲ سال به مشکل خوردیم رفتم خونه بابام دیدم هیچی از خودم ندارم مهریمو گذاشتم اجرا حقمو ازش گرفتم بعد اومد با هزار منت و شرط برگشتم هزارتومن هم خرج خونه نمیکنم الان . حتا ماشین زیر پامون هم قانون داد به من اما چون برگشتم سر زندگی گفتم فعلا نمیخوام بزنی به اسمم ، یه زمین زد به نامم . دیگه حساب کار دستش اومد ، گفتم طلاقم بده چون بدم میاد از آدم مفت خور اما افتاد به دست وپام و الان خیلی خوبه همشم خرج خودم میکنم . خیلی از مردها دیدم سواستفاده میکنن متاسفم براشون
سلام مطمین حتما باید با شوهرت همکار وهمفکر باشی اول زمین بخر از کرایه بیا بیرون اگه چند وقت هم طول بکشه ایراد نداره زمین هم به نام خودت کن ددیت هم کمک کنه برا ساخت دهن شوهرت هم با شراکت در سرمایه وسود بدونه اینکه به بابات بگی قرارداد با شوهرت ببند یعنی شما دوتا یه سهم وپدر ومادرت هم یه سهم .بعد سهم خودت و شوهرت را تقسیم کنید.