2777
2789
عنوان

خانما کمک شوهرم می گه.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 71 پست

[QUOTE=218780971]منم با خودم می گم که خونه بخریم شریکی بامادرم ودیگه با خیال راحت توش بشینم مادرم می گه کار کنی بهتره[/QUبه نظرمن همسروخانوادتو شریک مالی نکن خودت عذاب میکشی اگه خدایی نکرده مشکل پیش بیاد

یه خونه کوچیکتربخرین بده رهنواجاره تادستتون باز شه و بزرگتر کنین

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبیس اینه به من می گه اصلا به فکر زندگیمون نیستی وگرنه الان باید خونه می داشتیم باینکه اول ازدواج ...

لوسش کردین مثل خاله زنکا فقط ناله میکنه از این به بعد هر چقدر ناله کرد و غر زاد نه بهش پول بدین نه به نام بزنین بره از ننه باباش بگیره 

ببخشید  شما شاغلید رلزی هستید همیشه حسرت میخورم چرا خانه دارم

من خیلی راضیم چون بزرگ شده روستام حتی ارزوم بود دیپلم بگیرم چی برسه به فوق لیسانس و کار

بعدم همسرم خداییش خیلی حواسش بهمون هست بااینکه بچم کوچیکه ودست تنهام تو مشهد ولی کمکمه....

سختی هم زیاد داره ولی من به شخصه عادت کردم به همه خانمهاهم میگم اگه همسرتون جنبه شاغل بودنتون ندارخه خونه دار باشید بهتر 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم حافظ خونوادم باش

لوسش کردین مثل خاله زنکا فقط ناله میکنه از این به بعد هر چقدر ناله کرد و غر زاد نه بهش پول بدین نه ب ...

به خدا من زن قانعیم ،خودم از حقوق کار پاره وقت وکرایه مغازه برای بچه هام چیزی بخرم یا لباس بگیرم ،سعی می کنم توی خرج خونه کمکش کنم وکمک های مالی از طرف خونوادم رو کم کردم تا ازتنبلی دربیاد .ولی همش طلبداره....نمی دونم برای چه چیزیش باید بهش باج بدم؟؟؟

من می تونم با توکل به توخداجون  
می گه بابام برای خودم جمع می کنه ولی بابات به برادرات می ده....با اینطرز فکرش داغون شدم

خب کو جمع میکنه اگه برای خودشه بهش بده🙄

بعدش هم بگو بابام اختیار مالشو داره هر جور دلش خواست خرج کنه مگه من به بابات میگم خرج خواهرات نکنه؟؟

به خدا من زن قانعیم ،خودم از حقوق کار پاره وقت وکرایه مغازه برای بچه هام چیزی بخرم یا لباس بگیرم ،سع ...

ما خانمها نقطه ضعفمون بچه هاست وگرنه تا حالا صدبار طلاق گرفته بودیم ، بعضی شوهران اینو میدونن سواستفاده میکنن

السلام علی الشیب الخضیب (ع)