2777
2789
عنوان

خانما کمک شوهرم می گه.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 71 پست
می گه مرد همه کاره زندگیه،منم گفتم پدرم کار نکرده که به پات بریزه ....حالا شوهرم می گه تو خودخواهی و ...

منصرف شو.اعصابم خورد شد.واقعا از اینهمه وقاحت زبونم بند اومده.به کسی نمیگم‌طلاق ولی حیف عمر به پای همچین مردی

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می گه مرد همه کاره زندگیه،منم گفتم پدرم کار نکرده که به پات بریزه ....حالا شوهرم می گه تو خودخواهی و ...

راه حلت فقط اینه رک و راست بگی من تنها تصمیم گیرنده نیستم پولم از من نیست که بخوام تصمیم بگیرم پول مال پدرمه پس اگه قرار باشه زمین به اسم کسی باشه اون پدرمه

برای همچین مردی اصلا چرا خودتودرگیرکار و عواقبش کنی بشین خونه خانمی کن برای خودت از طرف خانمی میگم ...

منم با خودم می گم که خونه بخریم شریکی بامادرم ودیگه با خیال راحت توش بشینم مادرم می گه کار کنی بهتره

من می تونم با توکل به توخداجون  

چه زرنگم هست به تو برچسب خودخواهی میزنه تا تو رو لای منگنه بزاره بدت نیاد اسی از اون‌ هفت خطاس

خیلی خودخواهی نیست ،به من می گه من روی تو سرمایه گذاری کردم وخیلی هم پول دوسته.....حق من چی؟؟؟نتیجه ...

به هیچ وجه به هیچ وجه اینکار رو نکن به نام خودت بزن 

من از اون دخترام که وقتی بیدار میشم شیطون میگه اخ اخ باز این پیداش شد 
راه حلت فقط اینه رک و راست بگی من تنها تصمیم گیرنده نیستم پولم از من نیست که بخوام تصمیم بگیرم پول م ...

به نظر منم فکر خوبیه حالا که همش مرررررد مررررد میکنه باید بابشو بندازه جلو تا روشو کم کنه

داماد ک ب مفت خوری عادت کنه و زحمت ندیدن همین میشه....

زندگی قبلی من همین بود خونه و خرجی از بابام ،قلدری و تهدید ب طلاق از ایشون!!

بهترین پیشنهاد عمرش همون طلاق بود ک منم مجبوری قبول کردم ولی همیشه شکرگزارم ۴ بارم دوباره خواستگاری کرد پیش فامیلامونم میرفت کسی بهش رو نداد 

استارتر عزیز، حتی اگه نوع کارتون به جواز کسب خاصی هم نیاز داره به نام ایشون نگیرین.... اگه ناچار به اجاره شدین، اجاره نامه هم به نامشون نباشه.... اگرم تهدید کردن که اجازه ی اشتغال نمیدن، درخواست های مالیتون و مخارج روزمره ی خودتونو بیشتر کنین.....