2777
2789
عنوان

موندم چ عنوانی بزنم ک چند نفر کمک کنن مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 68 پست
برای روده  معده اندوسکوپیه ن عزیزم چون یکمی حساس تره فقط اب و چایی خیلی کمرنگ دکترم اجازه داد ...

برای معده هم هست پدر شوهر من یکماه پیش ازش کرفتن 

شوهر منم مشکل روده داشت کلونوسکوپی داد ولی چیزایی که گفتم مجاز بود برای خوردنش

عزیزم چندوقته مریضم اونقدری شیر ندارم ک بشه دوشید نمیدونم از داروهامه یا ضعف بدنی خودمه

الهی بگردم

انشاءلله که به زودی میای خبر سلامتیت رو بهمون میدی💛🧡

نگران نباش 

گل پسرت هم ۹ ماهشه 

بیشتر باپوره و فرنی و اینا سیرش کنین 

در نهایت آب سیبی چیزی بریز تو شیشه بهش بده واسه وقتایی که بی قراری میکنه

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم محلی اصلا دوروز بچه با شیر پاستوریزه تحمل کنه خیلی بهتر ازینه که شیر محلی بخوره  شیر ...

خودم شیرمحلی یکمی نگرانم تو بارداریم حتی نخوردم پاستوریزه رو حسابی میجوشونم میدم خدا کنه اونم بخوره اذیت نشه طفلک

خودم شیرمحلی یکمی نگرانم تو بارداریم حتی نخوردم پاستوریزه رو حسابی میجوشونم میدم خدا کنه اونم بخوره ...

اره عزیزم اصن شیر محلی نده

شیر محلی خیلی خوب و قویه ولی خوب حتما باید جای مورد اعتماد باشه از طرفی شما به بچتون غذای کمکی میدین و فقط شیر به عنوان یه چیز جزیی میشه 

از دل نرود هر انکه از دیده برفت
الهی بگردم انشاءلله که به زودی میای خبر سلامتیت رو بهمون میدی💛🧡 نگران نباش  گل پسرت هم ۹ م ...

انشالله سلامتی بهترین نعمته بخدا

غذا میدم ولی موقع خاب این وروجکا دلشون میخاد شیر بخورن بخابن گفتم شیشه شو ی چیزی بریزم بخوره بخابه ن خودمو اذیت کنه ن خودش اذیت بشه

اره عزیزم اصن شیر محلی نده شیر محلی خیلی خوب و قویه ولی خوب حتما باید جای مورد اعتماد باشه از طرفی ...

اره نمیدم محلی 

ولی دیگه بچه س مثل ی وقتایی میری بیرون همون لحظه دلش میخاد شیر بخوره😅😅 کارا برعکسه میبینی همین دو روز اندازه نوزاد ی روزه شیر میخاد بخوره هر دقیقه😂

ایشالا که به خیر می گذره  می دونی که سخت نیست آزمایشش  نگران نباش

با بیهوشی انجام میدم عزیزم سخت ک بوده من قدیما ک با خواب اوری بود انجام دادم خیلی اذیت میشدم سنمم کم بود 

برای معده هم هست پدر شوهر من یکماه پیش ازش کرفتن  شوهر منم مشکل روده داشت کلونوسکوپی داد ولی چ ...

من این ازمایشم خیلی حساسه دیگه گفت دکتر هیچ جوره نباید تو تشخیصش سهل انگاری کرد من خودم از قبلیم ظهرش لعاب سوپ خوردم

نه عزیزم محلی اصلا دوروز بچه با شیر پاستوریزه تحمل کنه خیلی بهتر ازینه که شیر محلی بخوره  شیر ...

بیست تا بیست و پنج دقیقه بجوشونی هیچ مشکلی پیش نمیاد

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

استارتر وقتی بچه مجبور بشه و ببینه شیر نیست همون شیر خشک یا شیر لبنی رو میخوره 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁