2777
2789
عنوان

موندم چ عنوانی بزنم ک چند نفر کمک کنن مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 68 پست
کولیت داشتی  داروهایی که میخوردی چی پس؟ اصلا تاثیر نداشتن برات؟ همیشه خونریزی داشتی؟

اره عزیزم داشتم ی مدت نخوردم دارو بهتر شده بود ولی باز دوباره شروع شده اونم شدیدترش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نمیدم محلی  ولی دیگه بچه س مثل ی وقتایی میری بیرون همون لحظه دلش میخاد شیر بخوره😅😅 کارا ...

شیر بدون لاکتوز بده بنظرم چون ممکنه حساسیت داشته باشه

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
از کجا باید بخرم

از فروشگاه های بزرگ

اینترنتی هم میتونی بخری با یه سرچ

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
اینترنتی فرصتی نیست همون برم فروشگاه ممنون عزیزم

خواهش میکنم

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم برات مشکلت چی بود از کی شروع شد اینجوری شدی؟. امیدوارم ک زود خوب شی و سای ...

خیلی ممنون ک جویای حالم شدی من از نوجوونی درگیر شدم ژنتیک و اعصاب بیشترین عاملشه

ممنون از دعای خوبت امیدوارم خدا ب شما و خانوادتون سلامتی ببخشه