2777
2789
عنوان

موندم چ عنوانی بزنم ک چند نفر کمک کنن مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 68 پست

بچه 9ماه که غذا خوره 

بهش سرلاک بده بسکوییت رو با شیر نرم کن

میوه پوره حریره بادام 

سیب و موز

تو شیشه اب سیب

یه جای خوب برو

دوستم میگفت جایی که رفته بود دستگاه ش قدیمی بود داغون شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی خیلی سخته بچه کوچیک باشه مادر مریض احوال باشه احتیاج به دکترو این جور چیزا باشه خدا سلامتی بهت ...

غذا ک براش ی چیزایی میپزم ولی خب شیر نخوره نمیخابه گفتم حداقل شیشه شیر بریزم شیرخشک.امتحان میکنم نمیخوره میخاد بالا بیاره

خیر فقط پودرامو با اب باید بخورم ک اونم گلاب ب رو تو بدن خودمم نمیمونه 

امیدوارم هیچ مشکلی برات پیش نیاد.پسرتو بیشتر با فرنی و اینجور چیزا هی سیر کن.براش شیر محلی بجوشونی فکر میکنم خیلی بهتر باشه حالا اگه دیدی خیلی غلیظه کمی اب ولرم هم بهش اضافه کن.برات دعا میکنم عزیزم تو هم دعاگوی بچه نارس من باش خواهری

ان شالله ک سالم سلامتی  پاستوریزه من نشنیدم چون اعتباری ندارن،محلی بجوشون بهش بده

محلی یعنی کم خطرتره من این دو روزه فقط نگرانم بچم اذیت نشه حالا خاصیتم نداشت مهم نیست بعدش باز خودم شیر میدم فقط رنج نکشه

ان شالله ک سالم سلامتی  پاستوریزه من نشنیدم چون اعتباری ندارن،محلی بجوشون بهش بده

نه عزیزم محلی اصلا

دوروز بچه با شیر پاستوریزه تحمل کنه خیلی بهتر ازینه که شیر محلی بخوره 

شیر پاستوریزه انگل زدایی میشه دام هاشون چک مبشن مرتبا ولی شیر محلی رو حتما باید از جای مورد اعتماد تهیه کرد که خیلی کم پیدا میشه

از دل نرود هر انکه از دیده برفت
عزیزم باید از یکی دو روز قبل شیرت رو میدوشیدی فریز میکردی واسه پسرت الانم دیر نیست  بدوش و بر ...

عزیزم چندوقته مریضم اونقدری شیر ندارم ک بشه دوشید نمیدونم از داروهامه یا ضعف بدنی خودمه

ن عزیزم داروهایی دکترم داده ک برای شیردهی مضر نیست فقط بعد استفاده گفت تا 3 یا 4 ساعت شیر ندم

برای کلونسکوپی دارو هایی میدن که روده ها رو کامل پاک سازی کنه و هیچی تو روده هات نباشه حالا اگه یه درصد از این دارو وارد شیرت بشه بچت خیلی اذیت میشه به ریسکش نمی رازه تو حال بد خودت دور از جون بچتم دل درد باشه بازم هر جور خودت صلاح می دونی عزیزم

کلونوسکوپی برای معده یا روده دارین؟؟ پودرارو تو اب میوه حل کن با اب خالی نخورغذای روان و ابکی هم می ...

برای روده 

معده اندوسکوپیه

ن عزیزم چون یکمی حساس تره فقط اب و چایی خیلی کمرنگ دکترم اجازه داده اتفاقا یکم پیش منشیش زنگ زد گفت یاداوری کنم ک چیزی نخورین دکتر گفته

برای کلونسکوپی دارو هایی میدن که روده ها رو کامل پاک سازی کنه و هیچی تو روده هات نباشه حالا اگه یه د ...

اره میدونم عزیزم از فردا این دارو رو میخورم گفتم ک دو روزنمیتونم شیر بدم فردا دارو دارم چهارشنبه ازمایشمه دفعه چهارممه دارم این ازمایش رو انجام میدم😢