2777
2789

دوست دارم خوشحال بشن اما نتونستم🥲🥲🥲🥲

میشینن تخمین انتخاب رشته میزنن ببینن کجا قبول میشم ذوق میکنن به تخمین های الکی و مگن قبولی اما خودم میدونم نیستم 

چیکار کنم نمیخوام نا امید شن ناراحت باشن دارم چل میشم.اگه قبول نشم اونا هم عذاب وجدان میگیرن 😭😭

شاید شدی نه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول میشی إنشاءالله

پناه ببر بخدا

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

ریلکس کن امسال نشد سال بعد ازین روزها واسترس ها خیلی ها تو گذشته داشتن که الان وقتی بهش فکر میکنن می ...

موقع کنکور داشتم طلاق میگرفتم ولی با اون حال روحی میخوندم بازم اما با 1 ماه خوندن نشد 

اگه قبول نشم اونا هم عذاب وجدان میگیرن و ناراحت میشن چون توی ازدواجم تاثیر داشتن 

رتبت چنده

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

خیلی بد

خب بگو شاید تونستیم کمکی کنیم

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

موقع کنکور داشتم طلاق میگرفتم ولی با اون حال روحی میخوندم بازم اما با 1 ماه خوندن نشد اگه قبول نشم ا ...

سعی کن جوری رفتار کنی که اونا هم ناراحت نشن مصلا جلوشون شوخی کن حالا نشدم نشد سال بعد با قدرت بیشتر میخونم یا بگو من جز فلان دانشگاه معتبر جایی قبول ندارم تو روحیت حفظ کنی اونا هم کم نمیارن

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

سعی کن جوری رفتار کنی که اونا هم ناراحت نشن مصلا جلوشون شوخی کن حالا نشدم نشد سال بعد با قدرت بیشتر ...

روزی هزار باز مامانم میپرسه دخترم فلان رشته چی اگه بیاری میری 

فلان رشته چی نمیری 

آزاد پولشو میدیم ها برو 

من چی بگم اخه الکی میگم اره میرم 

میگن میاری الکی میگم اره امید هست