2777
2789

همه ی دکترا انجام میدم.مگه دکتر خاصی میخواد؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا کی این بساط اینجا جمع میشه

من موافق معاینه ی بکارت نیستم.فردا پس فردا پسرم هم بخواد زن بگیره دخالت نمیکنم و به خودشون مربوطه،ولی هر کی هم بخواد بره معاینه حق طبیعیش هست.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

اگه میخوای معتبر و قابل استناد باشه باید بری پیش دکتری که مورد تایید پزشک قانونی باشه و مهر مخصوص برات بزنن وگرنه دکتر معمولی را که ممکنه طرف دبه کنه بگه پول داذید به یه دکتر که الکی براتون تایید کنه

من موافق معاینه ی بکارت نیستم.فردا پس فردا پسرم هم بخواد زن بگیره دخالت نمیکنم و به خودشون مربوطه،ول ...

مرسی شما فرهنگی بالاس

این معاینه ها و این چیزا کاملا صد زن هستن

من فقط با اونایی که اگه گواهی نداشته باشن از طرف خانواده جونشون توی خطره کاری ندارم