2777
2789
عنوان

موندم چ عنوانی بزنم ک چند نفر کمک کنن مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 68 پست
پاستوریزه زیر یک سال میگن ندین نمیدونم واقعا شیرخشک رو با شیشه نه با قطره چکان اینا نمیخوره؟ پسر م ...

ن عزیزم با فنجون و اینا امتحان کردم نمیخوره قطره چکان قطره اهن میدم باهاش فک میکنه دارویه دهنشو باز نمیکنه😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محلی یعنی کم خطرتره من این دو روزه فقط نگرانم بچم اذیت نشه حالا خاصیتم نداشت مهم نیست بعدش باز خودم ...

کم خطره عزیزم از جای معتبر بخر.اب میوه طبیعی هم میتونی بهش بدی.موز رو توی کمی شیر له کنی بدی بهش خیلی مقویه .موقع بیداری کمکی بهش بده برا موقع خوابشم محلی بریز تو شیشه ش

من یه بار به پسرم دادم 7-8 ماهش بود از این پاکتی ها بود حساسیت داد  از دکترش سوال کن نمی تونی ...

دکتر ک نمیتونم ببرمش دیگه من فقط ی بار شیرموز یکم دادم خورد در حد چند قطره 

ن عزیزم داروهام مورد داره فردا

بیست تا بیست و پنج دقیقه بجوشونی هیچ مشکلی پیش نمیاد

نه عزیزم این برای بعضی مسائله 

بعضی وقتا شیر کلا غیر قابل استفادس ولی چون دام ها چکاپ نشدن شیر ها وارد بازار میشه و اسیب میزنه و هر چی سن پایینتر باشه ایمنی کمتره

پدر بزرگ خودم گله داره و شیر و دوغ و ماست و چیزای محلی عم میفروشن 

پارسال یکی از دوستاش چون دام هاشونو چکاپ نکرده بود شیر الوده یکی از دام ها با بقیه قاطی شد و سه نفر رو بیمارستانی کرد 

طرف یکسال دنبال رضایت بود 

از دل نرود هر انکه از دیده برفت
کم خطره عزیزم از جای معتبر بخر.اب میوه طبیعی هم میتونی بهش بدی.موز رو توی کمی شیر له کنی بدی بهش خیل ...

امتحان میکنم ب همسرم گفتم چند مدل شیر بخره فردا ببینم کدومو میخوره خودمم دست تنهام همش باید سرویس باشم گفتم این طفلکی اذیت نشه 

بله  ولی خوب شیر های پاستوریزه نظارت کامل روشونه دام ها مرتبا چک میشن  برای همین میگم پا ...

باور کن ک اونا روغن پالمه 

ب هرحال هرکسی خودش صلاح خودشو بهتر میدونه ک چی استفاده کنه ❤️

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
بچه 9ماه که غذا خوره  بهش سرلاک بده بسکوییت رو با شیر نرم کن میوه پوره حریره بادام  سیب ...

اینا همشو میدم ولی شیرم وابسته س باید بخوره 

ن میرم بیمارستان خصوصی قبلش پرسیدم 

اصلا اطلاعی در این زمینه ندارم خواهر گلم

نمیشه قبل خوردن دارو شیرتونو بدوشین کنار بزارین؟

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤
امیدوارم هیچ مشکلی برات پیش نیاد.پسرتو بیشتر با فرنی و اینجور چیزا هی سیر کن.براش شیر محلی بجوشونی ف ...

عزیزم ممنون 

نگران جوجه ت نباشه میگذره این روزا سلامت بغل میگیریش پسر منم ی هفته ان ای سیو بود