2777
2789

من چهارشنبه کولونوسکوپی دارم و از امشب نمیتونم چیزی بخورم 😢 لطفا دعا کنین چیزی ک بهم گفتن نباشه خدا بخاطر پسرم سلامتی بده بهم

نمیتونم دو روزی پسرمو شیر بدم و شیرخشکم نمیخوره پاستوریزه هم امتحان نکردم ببینم میتونم بدم یا ن نگرانم چون دو روزی نمیتونم شیر بدم 

اگه پاستوریزه بدم چیزی نمیشه 9 ماهشه 

هیچی نخورین یعنی؟؟؟

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله ک سالم سلامتی 

پاستوریزه من نشنیدم چون اعتباری ندارن،محلی بجوشون بهش بده 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

عزیزم باید از یکی دو روز قبل شیرت رو میدوشیدی فریز میکردی واسه پسرت

الانم دیر نیست 

بدوش و بریز تو ظرف های در دار فریز کن

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
خیر فقط پودرامو با اب باید بخورم ک اونم گلاب ب رو تو بدن خودمم نمیمونه 

گرسنتون میشه ک 

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤
به نظرم از دکتر بچت سوال کن  ولی اصلا شیرش نده داروهایی که می خوری واسه کوچولوت مضره

ن عزیزم داروهایی دکترم داده ک برای شیردهی مضر نیست فقط بعد استفاده گفت تا 3 یا 4 ساعت شیر ندم

من یه بار به پسرم دادم 7-8 ماهش بود از این پاکتی ها بود حساسیت داد 

از دکترش سوال کن نمی تونی چیز دیگه بدی اب میوه طبیعی یا فرنی و ....شیر هم همون سینه تو بزار دهنش اون حسش ارضا شه فقط البته اگه داروهاش مشکلی نداره روی شیرتون

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................