2777
2789

تعمیرات داشتیم چند روز بعد پسرش امد کمک بعد پسره دانشجو بود گف شما زبانت خوبه گفتم اره گف امتحانم انلاینه کمکم کن بعد قبل اینکه پسره بیاد باباش سنمو پرسیدو به مامانم گف وقتشه ک دیگه دخترتم بره بعد پسرش اومد شنیدم ب پسرش گفت دختره ۲۰سالشه ها و اینا و بعد دیدم پسره زیر زیری نکاه میکرد پسره گف چجوری کانکت شیم برا زبان گفتم نمیدونم بعد گفتم خب شماره بدین پیام میدم خلاصه پسره ک رف من پیام دادم که زبان هروقت بود بم بگو اونم گف باشه و چخبر تعزیف کن یکم صحبت کردیم تا فردا پیام داد صبحت بخیر منم گفتم صبح بخیر بعد عصرش نوشتم خسته نباشی چون سرکار بوددبعد جواب نداد گفتم چیزی شده گف حس بد گرفتم من برا زبان گفتم باهم صحبت کنیم و اینا یهووو دیگه جواب نداد انگار بدش اومد بعد راستی بچه ها پسره مذهبیه نماز میخونه و اینا

من میدونم اشتباه کردم نباید کرم میگرفتمباش الان چه کنم خیلی دوسش دارم اخرین بار گفتم زبان کمک خاستید بگید فقط سین زد

فقط یه دعا دارم...🌿خدا امید کسی رو ناامید نکنه:)⛓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلاً سکوت کن و هیچ پیامی نده تا خودش پیام بده ، اگر حضوری روزی قرار گذاشتید پوشیده و باوقار برو، پسرا برای ازدواج دنبال دخترای نجیب و باوقار هستن

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

خیلی دوسش داری؟ کلا یه بار دیدی و دوتا دونه پیام

یزید هم نماز میخوند

این ادم اگه ایمان درستی داشته وقتی اومده تو خونه مردم چشمش رو کنترل میکرد نه پی شماره دادن به بهانه زبان و..

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بابا یکم اولش سفت مسگرهای دو جلسه تمرین میکردید بعد وا میدادی

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند