2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورنکن همه چیزوباهم نمیتونن داشته باشن😂😂😂

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

تو هم اراده کن میتونی

ولی خوشگلی خدادادیه دست تو نیست دیگه

اگه سلامت موهات و پوستت برات مهمه، روغن آرگان استفاده کن! اگر روغن اصلی رو نمیشناسی، به ما اعتماد کن - روغن آرگان رو ا زما بخر با بهترین قیمت و بیشتری کیفیت  و غلظت فراوااان - خواستی تو با سلام از ما خرید کن که هم امنیت خرید داشته باشی هم اگه بد بود مرجوع کنی - اسم غرفه من تو با سلام بازرگانی صنعتی و بهداشتی دیسکات هست - https://basalam.com/arganol/product/3157942?ref=d86ZN

من هم سه قلو ۳ ماهه دارم هم دانشجو یه رشته فوق سختم خشگلم ک خدادادیه اصلا ب من ربط نداره🥲😂😂.دیگه نقاش هم هستم خونمم همیشه مرتبه چون حساسم گیتارم بلدم ولی خو ربطی ب کارام نداره 

آی دنت نوووووو

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !

دختر داییم 

با دو تا بچه البته بزرگ

درس می خونه

باشگاه میره 

همیشه مرتب و تمیزه

هر جمعه با شوهرش کوه میرن

ساعت خواب و بیداری داره

غیبت و دروغ اصلا و ابدا

هر کی می بیندش فکر می کنه بیست سالشه

ولی داره چهل سالش میشه 

دختر داییم  با دو تا بچه البته بزرگ درس می خونه باشگاه میره  همیشه مرتب و تمیزه هر جم ...

خوشبحالش زندگیش با برنامه س دیگه تو پیری حسرت نمیخوره که چرا از جوانیم استفاده نکردم🥲