2777
2789
عنوان

نچرخیدن جنین در آنومالی

1619 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من دیروز دقیق هجده هفتم بود البته مثل همیشه دکتر گفت ۱۷ هفته و ۴ روزته چهار روزه خداروشکر حرکتاشو انقدر واضح حس میکنم که از خواب بیدارم میکنه دیشب ساعت ۷ونیم شب نوبتم بود ما هفت نشده رفتیم که زود رفته باشیم کلی ادم جلوی ما بودن من ده ونیم رفتم تو چون انقدر انقدر انتظار تاخیر نداشتم خوراگی باخودم نبردم اخه خیلی شکمو شدم ضعف گرفتم قبل سونو کلی هم مامانم بهم شکلات ابناتی بهم داد ولی رفتم سونو گفت تا اینجا خوبه ولی باید بچرخه تا سونوت کامل شه نچرخید هرچی ضربه زد گفت برو بیست دیقه دیگه بیا دوباره رفتم گفت این امشب نمیچرخع برو فردا بیا چکار کنم بچرخه خیلی دیروز خسته شدیم نمیدونم بچم خواب بود یا ضعف داشت اومدم خونه یکساعت بعدش شام خوردم دوباره حرکتاشو حس کردم😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.