2777
2789

ازاول فراری بودم ازش چون همش گریه میکردکل کارهاشو شوهدم مبکردالان ۴ماه بکل ولش کردم همسرم براش هم پدرشده هم مادرکل کاراشو میکنه امشب پسرم بهونه گیرشده بودنمیخابیدباباش اخرش مجبورشددعواش کنه دیگ تهش من صداش کردم اومد پیرهنموکشیدبالادس گذاشت روسینم خیلی مظلوم دهنشومیزدبهش ولی نمیخوردشیشه شیرشو اوردم یکم خوردخابید.  ازخودم بدم اومده پسرم الان ۲سال خورده ای یهویی ازشیرگرفتمش ۵ماه پیش دیگ هم ازاون موقع سمتم نیومدمنم کاریش نداشتم صورتشوالان پسرخاهرم چنگ انداخته کرم زدم خاک توسرم واسم مهم نبودپسرم کلی بلاسرش اومدمن بیخیال احمق.‌‌مثال:فامیلیمون انگشتشوگذاشت لای در انگشتش نصف شد ناخونش افتادمن لال شدم هیچ نگفتم حیف این بچه.

۱۳۹۹/۹/۹من توهمچین روزی ب ارزوم رسیدم خدانگام کرده خوشحالم کرده بالاخره منم خندیدم اون ازته دل خدایاااا مرسی😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا وقتی توان نگهداری ندارید،بچه میارید خب؟

دیگ هیچوقت نمیارم نمیدونم چجوری بزرگش کنم خیلی سخته 

۱۳۹۹/۹/۹من توهمچین روزی ب ارزوم رسیدم خدانگام کرده خوشحالم کرده بالاخره منم خندیدم اون ازته دل خدایاااا مرسی😢

لعنت بهت بی مسئولیت.

تو چیزیو از دست دادی ک دیگه هیییچوقت زمان ب عقب برنمیگرده ک بخوای جبران کنی.اه حالم ازت بد شد

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
دیگ هیچوقت نمیارم نمیدونم چجوری بزرگش کنم خیلی سخته 

خودت سختش نمیکنی؟

مگه خانه دار نیستی؟

یعنی وقت نمیکنی با بچه ی خودت وقت بگذرونی!؟

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap