2777
2789

بچه ها من با یکی ۴ سال بودم  همیشه تحقیرم‌میکرد خب نمیگم روزای خوب نداشتیم ولی اصلا توجه نمیکرد هفته ای ده بار بلاکم‌میکرد من خر میرفتم منت کشیش . همش‌میگفت مامانم مخالف رابطه ماعه و اینا . هرشب با خانوادش بیرون بود یا هفته ای سه بار میرفت گیم‌نت ولی منو تو این ۴ سال ۲۰ بار دید همش میگفت بخاطر خودته نمیخوام بیشتر وابستم بشی . یا کنکور منو بهونه میکرد ۵ ماه پیش کات کرد بلاکم کرد گفت مامانم گفته باهات بمونم منو خونه راه نمیده جدایی ب صلاحته کو*ن لقت خدافظ بلاکم کرد من خیلیی ناراحت شدممرد و زنده شدم . از اون روز ک کات کردیم ب هر بهونه هر چند وقت پی میده  ن برا برگشت فقط وقت گذرونی . همش بهش میرینم  از رو نمیره میگه تو تحقیر کردی بی توجهی کردی یا میگ بی معرفتی ب من تهمت خیانت میزنه . میگ من خیلی تنهام کسی دوسم نداره . یکاری میکنه ک دلم براش بسوزه. همش خودمو مقصر میدونم عذاب وجدان دارم حالم بده😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا کات کن نذار هیچ خبری بهت برسه ازش

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

چرا؟ مگه اون تورو ازار نداده؟ تو دلت میسوزه و عذاب وجدان داری؟ جوابش رو دیگه نده حتی پیامهاش رو نخونده پاک کن، این میخواد هروقت معشوقش ولش کرد و سرش خلوت بود بیاد سراغ تو خودش رو درمان کنه و باز بره به پای اون بیفته

چرا؟ مگه اون تورو ازار نداده؟ تو دلت میسوزه و عذاب وجدان داری؟ جوابش رو دیگه نده حتی پیامهاش رو نخون ...

چرا حتی منو نمیومد ببینه مثل ی ادم بدرد نخور باهام رفتار میکرد