2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من دقیق نمی‌شناسم اما سرچ کن ببین کدوم دکترا بیمارستان شفا هستن ،اونا باید خوب باشن

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
شما با چه سند و مدرکی اینطور یه آدم رو که به پزشک نیاز داره از درمان میترسونی؟؟؟؟؟

چون خودم دوسال پیش افسردگی بعد زایمان شدید گرفتم هم روانشناس رفتم که هیچ تاثیری نداشت وهم روانپزشک رفتم که با داروهاش لرزش شدید دست حالت تهوع سرگیجه گرفتم وچندبرابر قبل بدتر عصبی شدم معده درد شدید گرفتم همش خواب بودم نه بدنم قدرت داشت به بچم برسم نه به خونه زندگیم  نتونستم بیشتراز چندروز داروهارو بخورم ریختمشون دور سعی کردم خودم حالمو خوب کنم که تو یکماه تونستم حالمو خوب کنم وخداروشکر میکنم که داروهای دکتر رو ادامه ندادم.البته دکتر فوق تخصص بودن از اون الکی هاهم نبود ولی کلا داروهای روانپزشکی عوارضش تا مدت ها با آدمه

چجوری خودت حال خودت رو خوب کردی 

بخاطر افسردگی شبا نمیتونستم بخوابم تا۵صبح فکر میکردم قرص ملاتونین خریدم هرشب میخوردم سریع خوابم میبرد دیگه به فکرکردن نمیرسید هرروز مولتی ویتامین وآهن میخوردم صبح زود بلند میشدم یه برنامه مینوشتم کل خونمو تمیز میکردم وقبل ظهر ازخونه میزدم بیرون با پسرم میرفتیم پارک خرید یا میرفتیم خونه مادرم یا خواهرم درکل خونه نمیموندم.ومهم ترینش تلقین به این بود که من افسردگی ندارم کاملا سالم وشادم.کلاس زبان ثبتنام کردم که با درس خوندن سرگرم بشم به ظاهرم رسیدم با آدمای منفی واونایی که باعث میشدن حالم بد بشه دوری کردم ودرکل با اهمیت دادن به خودم تونستم حالمو خوب کنم.

بخاطر افسردگی شبا نمیتونستم بخوابم تا۵صبح فکر میکردم قرص ملاتونین خریدم هرشب میخوردم سریع خوابم میبر ...

منم این روزها سعی میکنم بزنم برم بیرون بازار خرید آرایشگاه پارک پیادا روی انقدر خودمو تو خونه حبس کرده بودم شبیه روانی ها شده بودم خیلی بهترم

چون خودم دوسال پیش افسردگی بعد زایمان شدید گرفتم هم روانشناس رفتم که هیچ تاثیری نداشت وهم روانپزشک ر ...

عزیزم دلیل نمیشه چون روی بدن شما واکنش نشون داده بقیه هم همینطور باشن اصلا شاید قرص مناسب شما تجویز نشده گاها پیش میاد روانپزشک چند تا قرص عوض میکنه تا قرص مناسب برای بدن شمارو پیدا کنه و همچنین ما از وضعیت بدنی شما اطلاعی نداریم که چطور هست و خیلی علل دیگه منم تجربه افسردگی داشتم قرص هم مدتی مصرف کردم الان هم خداروشکر عالی هستم لزوما تجربه شخصی ما به درد یکی دیگه نمیخوره چون شرایط متفاوته شما اگه خودت تونستی حالتو خوب کنی اصلا افسردگی نداشتی چون افسردگی چیزی نیس که با سفر و رقص و ورزش و مهمونی و غذا خوب بشه اینا در کنار درمان دارویی فقط موثر واقع میشن

منم این روزها سعی میکنم بزنم برم بیرون بازار خرید آرایشگاه پارک پیادا روی انقدر خودمو تو خونه حبس کر ...

دقیقا بهترین کارو میکنید تو خونه موندن آدمو مریض میکنه من الانم که الانه دوروز خونه بمونم حالم بدمیشه هرروز بیرونم.یه دکتره روانپزشک معروف بودن که میگفتن نصف بیشتر مریضای ما واقعا مریض نیستن فقط بخاطر تلقین هایی که میکنن سیستم بدنشون ضعیف میشه وفکر میکنن بیمارن.

عزیزم دلیل نمیشه چون روی بدن شما واکنش نشون داده بقیه هم همینطور باشن اصلا شاید قرص مناسب شما تجویز ...

درسته بدن با بدن فرق میکنه میزان افسردگی هر فرد با افراد دیگه ام متفاوته.شما قرص میخوردی حالت بد نمیشد اصلا؟

درسته بدن با بدن فرق میکنه میزان افسردگی هر فرد با افراد دیگه ام متفاوته.شما قرص میخوردی حالت بد نمی ...

من اصلا حالم بد نشد و خیلی هم راحت تحت نظر دکتر بعد یکسال ترک کردم عزیزم ممکنه دارویی که شما مصرف کردی به بدنت نساخته باشه و باید داروتو عوض میکرد پزشکت

من اصلا حالم بد نشد و خیلی هم راحت تحت نظر دکتر بعد یکسال ترک کردم عزیزم ممکنه دارویی که شما مصرف کر ...

اونقدری موقع مصرفش حالم بدشد که از هرچی روانپزشکه وحشت کردم فقط تا سه روز مدام بالا میاوردم بدم بی جون بودسرگیجه شدید داشتم معدم انگار پرش سنگ کرده باشن سنگین بود میخواستم راه برم باید دیوارو میگرفتم.دیگه اینقد حالم بد بود گفتم بیخیال دکتر نخواستم