2777
2789
عنوان

نصفه شبی یه سوال بپرسم؟😁

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 33 پست
ینی من ب هیییچ دختری توجه نمیکنم،لنتی تورومیخوام

اصلا یهو بی دلیل اینو گفت😂

داشتم میگفتم این همه دختر

گفت اتفاقا اینجوری شد امروز ولی من ادمش نیستم

فک کن اونم پسرا😂😂

خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورش اینه بقیه بهم آمار میدن خودت چادرتو باز کن نرم سمت کسی😐😡

ببخشیدا شرمنده ولی ضرررررر میزنن.گوش نکن.اولش با التماس و خواهش و خانممو و دوست دارمو.......میان جلو کارشون کردن ی تفم میندازه تو صورت و میرن

اصلا یهو بی دلیل اینو گفت😂 داشتم میگفتم این همه دختر گفت اتفاقا اینجوری شد امروز ولی من ادمش نیست ...

هی هی اونم،پسر ب دختری،توجه نکنه.... شک نکنن بامنظور بوده😅

ه داستانی هس که میگه؛تو جنگ‌ جهانی دوم یه پیانیست روس به دست نازی‌ها اسیر میشه و نازی‌ها بهش دستور میدن پیانو بزنه و شرط میبندن که اگه از پیانو زدن دست بکشه میکشنش.دو روز تموم‌ پیانو میزنه،آخر سر از خستگی بیهوش میشه.آخر داستانو یادته؟کشتنش!من با تک تک سلولای بدنم حال اون پیانیستو میفهمم،حس آدمی که تو راهی قدم گذاشتی که تهش هیچی نیست                                             
منظورش اینه بقیه بهم آمار میدن خودت چادرتو باز کن نرم سمت کسی😐😡 ببخشیدا شرمنده ولی ضرررررر میزنن. ...

ارررره بابا

پسرا رو فقط خدا میشناسه

طرف نخ بده اینا کاموا تحویلش میدن

خدایا شکرت