2777
2789
عنوان

راهنمایی سرویس عروس

313 بازدید | 31 پست

سلام خانما اول ی نکته ای بگم من نه کسی و میشناسم نه اونقدر فعالیت دارم که بخوام شهره بشم یا دیده بشم تو این فضا پس لطفا بدون قضاوت راهنمایی کنید 

من دو ماه دیگه عروسیم

مادر همسرم از چند سال پیش ی سرویس برای پسرش تهیه کرده به عنوان سرویس عروس 

خیلی ارزشمند هم وزنی هم سنگ یاقوت و برلیانش شناسنامه داره

حالا فقط مشکل من باهاش اینه که خوب یاقوت سرخ داره و راجع به استفادش تو روز عروسی شک دارم 

چند تا کار میشه کرد که ضرر توشون 

۱. سنگاش و در بیاریم سنگ سفید بندازیم که برلیانش خیلی زیاد میشه و سنگ های معمولی هم به نظرم از جلوه کار کنه

۲.کلا سرویس و بفروشم ی کار دیگه بگیرم که اینم باز کلی ضرر سر برلیانش و سنگاش میدم 

۳. کلا همینو روز عروسی بندازم 

شما بودی چه میکردی؟

عکس که میزارم تزیینی و از اینترنت حدودی همینه دستبندم داره

آماده ام که پذیرای تو باشم فرزندم

همینو بنداز😶

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در سلیقه من نیست .

اما اگه تو خوشت میاد قشنگه. سفید باشه سنگاش قشنگتر میشه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اگه خودت خوشت اومده همونو بنداز

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
قرمز برای عروس بد نیست

نه با دست گل و لاک میتونی ست کنی

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔