2777
2789
عنوان

اونایی که تازه ازدواج کردن...

152 بازدید | 10 پست

یه سوال ذهنمو درگیر کرده

نمیترسید که یه وقت از همسرتون سرد شید؟

تو این دوره زمونه اکثرا تنوع طلب شدن

به عنوان یه دهه هشتادی واسم سواله واقعا

اگه از طرف مقابلم سرد شم و دیگه دوسش نداشته باشم چی؟

از این موضوع خیلییییی میترسم واقعاااااااا

ز غوغای جهان میو 🐱🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ ساله ازدواج کردیم الحمدلله همچی هرروز بهتر میشه .. همش بستگی به شدت عشقو علاقه و انسانیت طرف داره

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
چ حس خوبیییی

بعد ازدواج ی تعهد ی جور صمیمت دیگه هست جوری که من الان بدونش حتی نمیتونم اب بخورم شهر دیگه میره مثلا نصف روز نزدیک شهر خودمون انقدر نق میزنم دعوا میکنم که به شب نکشیده میاد تحمل دوریش ندارم اصلا اونم خیلییی بیشتر اط قبل پایبنده منه به خواسته هام توجه داره

به نظرم این خصلت ازدولجه 

اگه همسرت رو ۷۰٪منطقی و ۳۰٪ احساسی قبول داشته باشی زندگیت ب مشکل اساسی برنمیخوره و بستر مناسبی برای ی زندگی اروم و سالم فراهم میشه عشق هم رفته رفته بیشتر میشه(بستگی ب پختگی طرفین داره)