2777
2789
عنوان

خانمها امروز یه اتفاقی افتاد که عذاب وجدان دارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی عصبانی شدم در حدیکه سالاد درست میکردم دستمو از دو جا بریدم خدا شاهده ! گفتم آخه من با این س ...

نه کارت درست بوده من بودم کلا نمیزاشتم دیگه بیاد بشوره متنفرم از اینکه کسی منو سرکار بزاره

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

همیشه خودت الویت باش برا خودت 

تو از کارو زندگیت و بچت بخاطر اونا زدی کوچیک ترین کار ی ک اونا میتونستن بکنن اومدن ب اونجا بود ک میخواستن اونم نیان کارت عاالی بوده

(((فمنیسمممم )))عضو گروه رز  💙وزن شروع 73💙 وزن هدف ۶۸💙هدف نهایی ۶۵💙

والا تو خیلی زنداداش خوبی هستی اسی باور کن 

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
نه مدیر آپارتمان ها اجازه شستن فرش تو مشاعات رو نمیدن  حداقل به ما که نمیدن

ناراحتی نداره اصلا خوب کردی حرفتو رُک گفتی اون خانم قرار شده بیاد خونه شما پس باید به شما و قراری که باش ما گذشته احترام میگذاشت

« دیری به شوق دیدن فردا؛ گریستم/ فردا چو شود؛ به حسرت دیروز زیستم/
نه کارت درست بوده من بودم کلا نمیزاشتم دیگه بیاد بشوره متنفرم از اینکه کسی منو سرکار بزاره

خیلی مهربونن خیلی هوامونو دارن مالی عاطفی همه جوره

اما این رفت و آمدای زیادشون دیگه اعصابمو خرد کرده 😖

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

ناراحتی نداره اصلا خوب کردی حرفتو رُک گفتی اون خانم قرار شده بیاد خونه شما پس باید به شما و قراری که ...

دقیقا حرف حسابه

باید یاد بگیرن تو زندگی من بی نظمی نیست ✋

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت