2777
2789
عنوان

خانمها امروز یه اتفاقی افتاد که عذاب وجدان دارم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مگه خودش حمام نداره؟؟

🤣🤣🤣

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
آره همه میگن 😅

خدایا ب منم یدونه از این زنداداشا 🤲😅

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
همیشه خودت الویت باش برا خودت  تو از کارو زندگیت و بچت بخاطر اونا زدی کوچیک ترین کار ی ک اونا ...

دقیقا امروز کلن بچم بدقلقی میکرد غذاشو خوب نخورد چند بار گریه کرد نزدیک بود دارو بخوره از کیف مهمونا ، آخر شب پاش پیش خورد! الان نگاش میکنم گریم میگیره میگم آخه آرامش این بچه مهمه یا مهمون بازی !!!! 

موندم دیگه بابام میگفت رک بگو واسم سخته شرمنده گفتم والا بابا نمیشه به مهمون بگی نیا که آخه!

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

خیلی خوب و محترمانه و منطقی گفتی و کاملا حق داشتی اونا هم خیلی راحت میتونن برای این ک بچه هاشون ناراحت نباشن دوباره اخر هفته برن چالوس کاری نداره ک...این وسط فقط شما رو نباید سر کار میزاشتند ک خیلی خوب حرفتون رو محترمانه زدید اصلا ناراحت نباشی گلم چون مشکلی نیست اگ ناراحتن بتز میتونن برن جاده جالوس اما شما رو نباید با بدقولی سرکار میزاشتن بعد دوباره یه روز دیگه مزاحمت بشن و تو زحمت بندازنت...کارت درسته

هر چه در جستن آنی، آنی.
خیلی خوب و محترمانه و منطقی گفتی و کاملا حق داشتی اونا هم خیلی راحت میتونن برای این ک بچه هاشون نارا ...

آفرین پیش خودم گفتم نیاد باز یه روز دیگه همین بساطه !

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت