2777
2789

امشب کلی سرش بحث کردم خونه نبودم رفته بودم خونه مامانم اومدم دیدم شوهرم با خواهرش کشوهای منو ریخته هرچی سیمونی خریده بودیم داره به خواهرش نشون و میگه همه رو خودم خریدم منم کلی ناراحت شدم بعد رفتن خواهرشوهرم بهش گفتم کار بدی کردی چرا نشون دادی بدون اجازه کشوی منو ریختی برگشته میگه خوب کردم به تو مربوط نیست برو به جهنم مردم خانوادشون هزارتا وسیله میخرن توام زبونت دارزه ک من ب ابجیم نشون دادم منم بهش گفتم خانواده من لطف بزرگی کردن بهمون خونه دادن تو این وضعیت گرونی من راضی نیستم چیزی بخرن خودم بهشون گفتم الان موندم چیکار کنم بقیه وسیله هارو بخرم یا بمونه برا بعد یه ماه دیگه زایمانمه 

خدا جونم ممنونم ازت یکبار دیگه حضورتو توی زندگیم احساس کردم شکرت هزاران بار شکرت که نی نی گذاشتی تو دلم🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳❤️

من مشكلي نداشتم خانوادم برام بخرن توانشو داشتن خريدن

فرهنگ هركي يجوره ديگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😨😲😤😱😞😩

چی بگم با این رسماتون جهیزیه و سیسمونه

خونه هم اضافه کردید

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

این رسمو کی گذاشت خدا بگم چیکارش نکنه یه دونه جوراب میخرم با ترس ولرز ک چی میخواد بشه چی میخوان بگن

خدا جونم ممنونم ازت یکبار دیگه حضورتو توی زندگیم احساس کردم شکرت هزاران بار شکرت که نی نی گذاشتی تو دلم🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳❤️

تو فرهنگ ما خانواده عروس میخرن ولی هم گرونیه هم یکم مادربنده خسیس تشریف دارن واسه همین اندازه ۶ میلیون اونا خریدن بقیه رو خودمون خریریم خمسرمم هیچی نگفته چون میدونه دوره زمونه گرونی هست و بچه برای ماست

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره

رسم سیسمونی اشتباهه .

پس خانواده پسر چیکار میکنن این وسط ؟ همه رو خانواده دختر بخره ؟ زوره .

باید خوده پسر بخره . کسی که بابای بچه است . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

جر بده شوهرتو

خانوادت وقتی دخترشون میدن دودستی روش خونه ام میدن باید یه ادم یه لاقبا اینجدری زر بزنه.. فردا بهش بگو خونه رو خالی کن میخوام خونه رو بدم اجاره سیسمونی بخرم هرچی هم کرایه شد برای خودم طلا بخرم ببین چطوری لال میشه

شما به این شوهرای به درد نخور زیادی بها میدین

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹