2777
2789
عنوان

خرید سیمونی نظربدین خانوادها باید بخرن یاخودهمسر

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 34 پست

از دست خواهرشوهم ناراحتم ک چرا من خونه نبودم به خودش اجازه داده بیاد کشوهای منو بگرده وسیله های منو نگا کنه میگم شاید یه وسیله شخصی تو کشو داشتم چرا اجازه دادی نگا کنه میگه خوب کردم خونه خودشه😞😞😞اصلا از دلم در نمیاد حرفاش همش میخوام بیخیال بشم بدتر گریه ام میگیره یه ذره هوای منو نداره همش میگه خواهرم مادرم... 

خدا جونم ممنونم ازت یکبار دیگه حضورتو توی زندگیم احساس کردم شکرت هزاران بار شکرت که نی نی گذاشتی تو دلم🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳❤️

من راضی نیستم نه خانوادم بخرن میگم وسیله ضروری هاشو بخریم ب شوهرمم فشار نیاد بعد یواش یواش که وسیله هانیاز شدمیخریم حالا ب نظرتون برم هرچی دلم میخواد بخرم یا بمونه ریز ریز بعدن میخرم؟؟ 

خدا جونم ممنونم ازت یکبار دیگه حضورتو توی زندگیم احساس کردم شکرت هزاران بار شکرت که نی نی گذاشتی تو دلم🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتون خبر داره شما پول دارید؟

اگر خبر نداره مثلا دومیلیون داری بگو مامانم داده گفته به سلیقه خودم برای بچه خرید کنم 

منبعد هم همه جا رو قفل کن رفتار زشت خواهر شوهرتم پیش بقیه بگو تا یکم نزاکت یاد بگیره ادم اتاق بچشم میره در میزنه بعد اومده کشوی شما رو گشته خیلی بیشخصیته

شوهرتون خبر داره شما پول دارید؟ اگر خبر نداره مثلا دومیلیون داری بگو مامانم داده گفته به سلیقه خودم ...

نه خبر نداره اتفاقا تو فکرش هستم میگم برم خودم خرید کنم بعد بگم مامانم خریده اون خواهر شوهرم بار اولش نیست عادت داره تو زندگی همه سرک بکشه باید همون کارو کنم درهارو قفل میکنم تافضولی نکنه

نه خبر نداره اتفاقا تو فکرش هستم میگم برم خودم خرید کنم بعد بگم مامانم خریده اون خواهر شوهرم بار اول ...

یک سری لوازم ضروری و کاربردیه از خانم های با تجربه بپرسیدکه خرج اضافه نکنید لباس  اسباب بازی و نی نی لای لای...بزارید خونه مادرت ایشون بیاره

یا اگر بچه ات دختره به اندازه یه گوشواره کوچیک یا پلاک ان یکاد پولتون میرسه بخرید تو چشمم هست