2777
2789
عنوان

با حس سربار بودن چیکار کنم ؟؟؟؟

1316 بازدید | 34 پست

تو این اوضاع بی پولی و گرونی بابام اینا نمیرسن که از پس خرج و مخارج زندگی بربیان هی بهم سرکوفت میزنن حتی شده ب شوخی یه مدت سرکار میرفتم ولی سر اونم خیلی عذاب کشیدم که داستان داره 

دلم میخواد ازدواج کنم سریع تر از این خونه برم ولی خواستگار ندارم میشه برام دعا کنید هر چه زودتر بختم باز شه برم سر خونه زندگی خودم یا که کرونا بگیرم و بمیرم اینطوری دیگ خرج مراسم اینا نمیوفته گردنشون 

خواهشششش میکنم یه دعای از ته دلتون برام بکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چه حرفیه میزنی دختررررررر 

به جای این فکرای بی اساس بهتره که دنبال یه کار باشی و خودتو سرگرم کنی و مستقل بشی، ازدواج باید خودش اتفاق بیوفته نه اینکه دنبالش بدویی 

Хания пюрали🤍🕊️🌿

عزیزم چند سالته تحصیلاتت چیه؟؟ چطور کار نیس بنظرم هس ولی باب میلت نباشه چون کارخونه ها اکثرا امور اداری و امور دفتری و کارگر بسته بندی برمیدارن مخصوصا کارگر ساده و بسته بندی همیشه استخدام دارن برا خانوما کار اسون میدن🥰

عزیزم پول نداشتن خیلی بیجا کردن بچه دار شدن  شما سعی کن بری سرکار ولی اونا وظیفشونه

منم هی بهشون میگم ک میخواستید بچه نیارید ولی دلم نمیاد خوردشون کنم چون میدونم منم مشکل دارم 

خیلی سخته واقعا به منم سرکوفت میزنن معمولا 

خواهرم ازدواج کرده چند وقت پیش زنگ زده بود به مامانم میگفت (فرض کنید اسمم جنیفر باشه😂) جنیفر میخوره  میخوابه سر کار میره. گفتم خب الان من دانشجوام سر چه کاری برم دقیقا 😐

برای منم دعا کنید 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
اولا حرف از مرگ نزن و امیدوار باش دوما با نشستن تو خونه هیچی حل نمیشه برو دنبال کار باور کن کار ز ...

یه مدت رفتم سر کار هم از همه چیز زندگیم افتادم مثل یه کارگر بی جون و بد تیپ و قیافه شده بودم هم اینکه بقیه پشت سرم حرف میزدن ک فلانی محتاجه میره سرکار

منم هی بهشون میگم ک میخواستید بچه نیارید ولی دلم نمیاد خوردشون کنم چون میدونم منم مشکل دارم 

چقدر شبیه منی شما 

منم همینو میگم 

واقعا چرا آوردن؟ 

من به مامانم میگم کاش نازا بودی 💔میدونم حرف بدیه و ناراحتش میکنم 🤦🏻‍♀️

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
یه مدت رفتم سر کار هم از همه چیز زندگیم افتادم مثل یه کارگر بی جون و بد تیپ و قیافه شده بودم هم اینک ...

خب سر کاری برو که مناسب خانم ها باشه

ببین مثلا میگم 

من خودم تو هلال احمر هستم امدادگرم

شیفت وا میستم پای بیسیم(که اگه حادثه شد به پایگاه با بیسیم اطلاع بدم همین فقط)

هر شیفتی ۱۰۰ تومن میدن برای حدود ۱۰ ساعت 

شاید پولی نباشه ولی واقعا هیچ سختی نداره کارش

یه شغل مناسب یا خونگی پیدا کن