2777
2789
عنوان

با حس سربار بودن چیکار کنم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 34 پست
یه مدت رفتم سر کار هم از همه چیز زندگیم افتادم مثل یه کارگر بی جون و بد تیپ و قیافه شده بودم هم اینک ...

در ضمن اینم بگم 

حرف مردم چرا برات مهمه

آرامش خودت مهمه یا حرف مردم

این چه حرفیه میزنی دختررررررر  به جای این فکرای بی اساس بهتره که دنبال یه کار باشی و خودتو سرگ ...

میخوام برم سر خونه زندگی خودم اگه بخوام از صبح تاشب برم سرکار باز از این ور بوم میوفتم کسی منو دیگ نمیبینه همینطوری باید یه کارگر تو همین خونه بمونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=218494271]میخوام برم سر خونه زندگی خودم اگه بخوام از صبح تاشب برم سرکار باز از این ور بوم میوفتم کسی منو دیگ ن ...[/QUOTE

موفق باشی عزیزم 😉 بالاخره هرکس یه فکری داره 

Хания пюрали🤍🕊️🌿
عزیزم چند سالته تحصیلاتت چیه؟؟ چطور کار نیس بنظرم هس ولی باب میلت نباشه چون کارخونه ها اکثرا امور اد ...

۲۱ سالمه دیپلم دارم چرا کار هست ولی من نمیخوام دیگ تو این خونه زندگی کنم واسه آب و غذایی ک میخورم سرکوفت بشنوم مگ تقصیر منه ک اینقدر گرونیه 

خدا باعث و بانیشو لعنت کنه 

باید حواست باشه از چاله در نیای بیوفتی تو چاه...اینکه به خاطر این چیزا ازدواج کنی خیلی بده

از بدبختی داشتم ب ازدواج با ی آدم پیر فکر میکردم 

ولی خداروشکر ترس از آبروم نمیزاره تصمیم اشتباهی بگیرم

۲۱ سالمه دیپلم دارم چرا کار هست ولی من نمیخوام دیگ تو این خونه زندگی کنم واسه آب و غذایی ک میخورم سر ...

عزیزم تو دیپلمی میتونی توی کارخونه ها قسمت بسته بندی بری حقوق قانون کار میده با اضافه کاری 

خیلی سخته واقعا به منم سرکوفت میزنن معمولا  خواهرم ازدواج کرده چند وقت پیش زنگ زده بود به ماما ...

خدا کنه تو هم از این حس لعنتی نجات پیدا کنی و ب زندگی ک میخوای برسی

چقدر شبیه منی شما  منم همینو میگم  واقعا چرا آوردن؟  من به مامانم میگم کاش نازا بو ...

از شانس بد من بچه اولم نمیتونم بگم کاش به دنیا نمیاوردیم 

بیا واسه هم دعا کنیم شاید خدا بیدار شد و شنیدمون

در ضمن اینم بگم  حرف مردم چرا برات مهمه آرامش خودت مهمه یا حرف مردم

من خودم به اندازه کافی مشغله فکری دارم تو مغزم جنگ و دعوا دارم حرفای اونا رو نمیتونم هضم کنم اونم قاطی جنگ و دعوای مغزم میشن بخاطر همین دوست ندارم کسی راجبم بد فکر کنه

از شانس بد من بچه اولم نمیتونم بگم کاش به دنیا نمیاوردیم  بیا واسه هم دعا کنیم شاید خدا بیدار ...

من یکی به آخرم 

موافقم 😍 امیدوارم هر دومون مشکلمون حل بشه ❤️

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️