2777
2789
عنوان

از شوهرم خیلی نا امید شدم😔😢

941 بازدید | 55 پست

خیلی خسته ام... خیلی...

اگه بچه نداشتم آرزو میکردم که چشمامو ببندم و دیگه بیدار نشم😢 دردمو به کی بگم??

با هزار امید و آرزو ازدواج کردم... ۵سال از ازدواجمون میگذره...یه بچه یک سال و نیمه داریم

همسرم همش دنبال بهونس من مقصر باشم یا نباشم باهام قهر میکنه , من تو خانواده ای بزرگ شدم که تا حالا یک بار هم هیشکی باهم قهر نکرده و عادت به قهر و زندگی این مدلی ندارم و برام مسخره و عجیب غریبه و غیر منطقیه!

اوایل خیلی بدتر بود نه سلامی نه جوابمو میداد هیچی...منم قبلا خیلی وابسته اش بودم قهر میکرد زمین گیر میشدم فقط گریه میکردم تا اینکه بیاد یا من برم آشتی....ولی به مرور عادت کردم شایدم انقد دلم هربار شکسته وابستگیم کم شده....

ولی جدیدا مدل قهرش اینجوریه کلا باهام حرف نمیزنه مگه اینکه من ازش چیزی بپرسم یا سلام بگم جوابمو بده.... ۳شبه باهام اینجوری شده سر یه چیز خیلیییی مسخره😔 تا دیشب عادی رفتار میکردم باهاش حرف میزدم که جو سنگین نشه راه برگشت داشته باشه کم کم بتونه باهام بحرفه ولی دیدم نهههه فقط خودمو سبک میکنم حالا منم مث خودش مجبور نشم نمیحرفم😔شام نخورد الانم رفته حال خوابیده

آخه مگه چقد زندگی میکنیم که باید اینجوری باشیم?😢 

۳۸ سالشه خیلی مغرور و لج بازه هربار مشکل پیدا کردیم یجوری حرف میزنه منو مقصر میکنه بابت اشتباهات خودش معدرت نمیخواد تغییر هم نمیکنه... خوبی هامو نمیبینه حسرت به دل موندم یبار ازم تعریف کنه زبونش فقط به ایراد گرفتن و مسخره کردن میچرخه 

اعتماد بنفسمو ازم گرفته خیلی افسرده شدم کمبود محبت دارم خیلی تنهام 

چیکار کنم بنظرتون? مشاور برو هم نیس 😢

ببخشید طولانی شد😔

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 

شوهر منم اونجوریه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

گلم نیاز به مشاوره دارین حتما۔

رفتار شوهرتون خیلی بده لی لی به لالاش نذارید شمام بفهمه بی محلی یعنی چی

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چیکار میکنی??😔

هیچی مث الاغ ازش معذرت خواهی میکنم و بعدش احساس پوچی میکنم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

همه اینا شوهر منه،به علاوه اینکه تو دعوا فحش میده و آدمو تحقیر میکنه

هیچ تغیری نکرده روز به روز هم پرروتر میشه

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

تو چیکار میکنی??😔

عزیزم میدونم خیلی سخته ولی تحمل کن توام چند روز توی خودت باش و ناراحت و باهاش حرف نزن

کم کم صبرش تموم میشه میاد سمتت و دفعات بعد دیگه انقد راحت قهر نمیکنه

گلم نیاز به مشاوره دارین حتما۔ رفتار شوهرتون خیلی بده لی لی به لالاش نذارید شمام بفهمه بی محلی یعنی ...

آره عزیزم میدونم نیاز به مشاوره داریم چنبار بش پیشنهاد دادم قبول نمیکنه😔

والا قبلا اینجا چن نفر بم گفتن که بی محلی کن درست میشه گویا راه حلمشاور هاس, منم واقعا نتیجه گرفتم... تا اینکه یبار شک میکنه میاد گوشیمو چک میکنه نی نی سایتمو میخونه و ازون موقع دیگه حنام رنگی نداره😢😢

قهر کردن بد ترین نوع تنبیه طرف مقابل هست...اره. سخته. تازه اینجور شده؟؟ مشکل کاری و مالی نداره؟

واقعا خیلی سخته... خیلی روح و روانمو با این کارش نابود کرده

از اول اینجوری بود

الهی خدا حرفاتو شنیده باشه و روزایی بهتری رو برات درنظر گرفته باشه 😍👍

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷