2777
2789
عنوان

کم توجهی؟!

545 بازدید | 43 پست

سلام.

عشقم چند روز ی جوری شده مثلا دیگه حرف عاشقانه مث قبل بهم نمیزنه.ولی برخوردش عادیه

چند وقت یبار اینجوری میشه.

خیلی ناراحتم

بنظرتون من چیکارکنم؟

رفتار من باهاش چجوری باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه عصابم میریزه بهم. یعنی من هیچی نگم بهش؟

حق داری بریزه ب هم

بگو 

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.
دوس پسر

ول من بابا حوصله داری 

منم یکی اینجوری دارم البته بدتر...تصمیم دارم چندروز دیگه کات کنم بااینکه خیلی برام سخته

البته اینم بگم اگه مدت طولانی تو رابطه هستی، نباید انتظار داشته باشی مث روزای اول قربون صدقه بره واینا... بالاخره بعدازمدتی عادی میشین برای هم

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
مطمئن باش با یکی دیگه سرش گرمه

به نظرم دوست پسر داشتن یه چیز خیلی مسخره هست

و در این جور روابط چیزی به اسم عشق وجود نداره

چون طرف یه روزی باهات قطع رابطه میکنه

بخاطر همین من سراغ این جور کارا نمیرم

این کاربری واگذار شده🌷دختر_13 ، lovely_birds و عاشق_پرنده_هام سابق هستم🌷 هزار بار تعلیقم کنید بازم میام🌷

بهش بگو مستقیم

بگو این رفتارت اذیتم میکنه

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
یعنی ازش بپرسم چی شده واسه چی دیگه مث قبل باهام حرف نمیزنی

بس بگو چته دقیقا 

چرا هرچن وق یه بار مودت تغییر میکنه بم بگو تکیلفمو مشخص کن

دوسش نداری باش کات من باو حوصلشو داریا

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.
ول من بابا حوصله داری  منم یکی اینجوری دارم البته بدتر...تصمیم دارم چندروز دیگه کات کنم بااینک ...

اینجور نیست ک بخواد بهم بی احترامی کنه یا کم محلی ن

مرتب زنگ میزنه پیام میده 

ولی مث قبل باهام حرف نمیزنه

اونم چند روز یبار اینجوری میشه

بعضی وقتا خیلی عاشقانه برخورد میکنه