2777
2789
عنوان

میخام قهر کنم برم برای همیشه

304 بازدید | 35 پست

ازدواج دوممه باردارم هستم اما شوهرم اینقد اذیت کرده ک جونم ب لبم رسیده نمیدونم از کجا بگم زندگیمون پر مشکله بهش گفتم شام هیجی نداریم  فقط نون خریده  با اینکه پولم داشت شنبه تا پنجشنبه سرکاره جمعه ها خونس اونم ی جایی پیدا میکنه ک بره  انگار ن انگار منم آدمم

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

بارداری و فقط نون خریده؟

مرتیکه بیشور

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران

ی چیزی درست میکردی 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم بهش میدونه چون قهرم بهش نمیگم چیزی بخر اونم نخریده 😭😭

نمیتونی از سوپرمارکت میوه فروشی چیزی بگی با پیک بفرستن واست؟

نمیشه که اینطور

الان بیشتر از هر زمان دیگه ای باید به خودت و نی نیت برسی🙁

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"                                          #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران
دو شبه تخم مرغ میپزم  دیگ امشب واقعا هیچی نداریم خورشم میدونه

بزار گشنه بمونه 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
میره باشگاه با دوستاش میره من کجا برم میگم بریم ی دور بزنیم میگه کمرم درد میکنه

خودت برو بیرون پیاده روی کن واسه خودت و کوچولوتم خوبه

نشین به انتظار مردی که حال زن باردارو درک نمیکنه

بزار گشنه بمونه 

اون بدرک

این بنده خدا چی؟؟ باردارم هست تازه

خودت برو بیرون پیاده روی کن واسه خودت و کوچولوتم خوبه نشین به انتظار مردی که حال زن باردارو درک نمی ...

بخدا اینجا هیچکسو ندارم تنهاییم میرم میبینم دوستام همه با شوهراشونم ناراحت میشم مگه من از اونا چی کم دارم چرا بلشگاه میره کمر درد نداره

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
اون بدرک این بنده خدا چی؟؟ باردارم هست تازه

ای بابا😱🥺

چ آدم بی انصافیه

وای نمیدونم چی بگم