2777
2789
عنوان

چشم راستم از پایین جمع شده😭😭

302 بازدید | 33 پست

بچه ها ۵ ماهه چشم راستم کوچیک شده انگار که از پایین جمع شده سردرد و سنگینی سر هم دارم 

تورو خدا هر کی تجربه داره بیاد بگه چی کار کنم😭😭😢😢

دعاتون میکنم فقط بیاین😭🌷

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید زیاد با گوشی کار میکنی یا کتاب میخونی 

و شاید ضعیفه 

برو دکتر 

با خوبی زیادی کسی اسیرت نمیشه بلکه رییست میشه ✋.گر نگهدار من آنست که من میدانم ؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🌙.

حتمابرودکترپف هم داره؟

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
از پایین یکم

حتمابرودکترگلم 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
کم خوابی نداری؟ میتونی عکس بدی؟

کم خوابی نه

الان نمیتونم

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

ممکنه سینوزیت باشه اخه فقط سردرد و سنگینی سر دارم و کمی ترشح زیاد گوش ولی سرفه ندارم

اگه سردردات طولانیه با قرص خوب نمیشه برو مغزو اعصاب

رفتم گف باید سیتی اسکن بدی