2777
2789
عنوان

چشم راستم از پایین جمع شده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 33 پست

بچه ها بگید اگ چیزی میدونید😭😭😭

دعاتون میکنم 

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
شاید زیاد با گوشی کار میکنی یا کتاب میخونی  و شاید ضعیفه  برو دکتر

ممکنهاز سینوزیت باشه البته مطمعن نیستم داشته باشم

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا حتما برو دکتر  و شاید باد کرده حس میکنی کوچیک شده  برو ببین چی میگه  با چشم ن ...

ممکنهاز سینوزیت باشه؟

ممکنهاز سینوزیت باشه؟

اره خود منم سینوزیت دارم 

ولی ۵ ماهه عادی نیس 

برو دکتر 

از سینوزیت بود تا الان خوب شده بود فک کنم 

اگه تو دیدت مشکلی نداری 

نگران نباش 

برو دکتر ببین چی میگه

اره خود منم سینوزیت دارم  ولی ۵ ماهه عادی نیس  برو دکتر  از سینوزیت بود تا الان خو ...

دیدم مشکلی نداره گاهی وقتا لبه پلک جوش شفاف میزنه که زود برطرف میشه سردرد و سنگینی سر دارم مخصوصا صبح ها  ترشح گوش کمی دارم ولی اصلا سرفه ندارم 

شما فک میکنی سینوزیته؟؟مرسی ک اومدی خدا خیرت بده💛

دیدم مشکلی نداره گاهی وقتا لبه پلک جوش شفاف میزنه که زود برطرف میشه سردرد و سنگینی سر دارم مخصوصا صب ...

خب ۲ الی ۳ روز با چای سرد چشماتو بشور 

دیدت مشکلی نداره پس خوبه 

سر درد و سنگینی سرت فک نکنم ربطی ب چشمت داشته باشه چون اگه ضعیف بود اینجوری میشد حالا من دقیق نمیدونم 

برو دکتر ببین چی میگه 

اگ گفت چشمت مشکلی نداره از سینوزیت میشه دیگ 

ایشالله خوب میشی 🥺❤

خب ۲ الی ۳ روز با چای سرد چشماتو بشور  دیدت مشکلی نداره پس خوبه  سر درد و سنگینی سرت فک ...

امرور با دستمال و چایی دورشو شستم همینطوری خوبه با تو چشم بریرم😐

امرور با دستمال و چایی دورشو شستم همینطوری خوبه با تو چشم بریرم😐

تو چشم هم بریز خوبه سردشو ها قشنگ سرد شه 

چایی باعث میشه هر چی عفونت اینا داره رفع شه 

ولی یکم بریز تو دستت قشنگ بریز رو چشمت توش نه قشنگ زیاده باشه به همه جای چشمت بره 

کلا چای خوبه 

تو چشم هم بریز خوبه سردشو ها قشنگ سرد شه  چایی باعث میشه هر چی عفونت اینا داره رفع شه  و ...

خیلی لطف کردی عزیزم مرسی ازت 💛

خواهش میکنم کاری نکردم امیدوارم زودی خوب شی 

دعا کن برام خوب شم 

انشالله همیشه شاد و سلامت باشی ۰❤

دوست منم دقیقا همین مشکلو داشت رفت براش سیتی نوشت و ی سری دارو داد شکر خدا خوب شده

در اصل مشکلش چی بود سر درد هم داشت؟

ببخشید انقد میپرسم اخه خیلی نگرانم🙁