2777
2789

عزیزان خواهرم چند ساله خونه ندارن تو رو خدا براش دعا کنید پولشون جور شه زودتر خونه بخرن 

انشاالله هر چه زودتر همه مستاجرا صاحب خونه بشن

دخترم دلتنگتم😭💔

دعا میکنم زود خونه بخرن حالا مابرعکس داریم میریم مستاجری . چون چند سال تو اپارتمان نشستیم اصلا راضی نبودم امسال به بابام گفتم بریم خونه ویلایی اجاره کنیم خونمونو بدیم مستاجر . نمیدونم خونه ویلایی خوبه یا نه ولی راستش این چند سال تو اپارتمان زجر کشیدیم هراز گاهی همسایه ها عوض میشن ادمهای ناجور میان مزاحم میشن خسته شدیم اگه پولمون میرسید ویلایی میخریدیم ولی پولمون کمه خدا کنه به خوشی بریم تو ویلایی. استرس دارم ولی واقعا هم من هم مادرم روانی شدیم از دست همسایه ها دیگه هم اعتمادمونو به اپارتمان از دست دادیم میترسیم بریم یه آپارتمان دیگه همین آش و همین کاسه باشه خدا به همه خونه ها آرامش بده 

ممنون گلم نه فقط برید تو ویلایی حتی اگه قدیمی باشه آپارتمان خیلی سخته غیر از این که باید با همسایه ها سروکله بزنی حیاط هم که نداره بتونی یه نفس راحت بکشی دل آدم میترکه اینشالله یه خونه حیاط دار خوب گیرتون بیاد 

دخترم دلتنگتم😭💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.