2777
2789
عنوان

جرو بحث زیاد بین زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6501 بازدید | 28 پست

حتما هم سر خانواده اش هست.مث من.تو این چند سال زندگی باهم هیچ وقت بحث نمی کردیم ولی الان نزدیک یک‌و نیم ساله فقط باهم بحث داریم و لج‌ولجبازی و حالگیری.فقطم به خاطر مادر و خواهر ش. خیلی از خواهرش بدم میاد دست خودم نیست.  آخه کینه اش تو دلمه و نمیتونم فراموش کنم برا همین بحث مون میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم این بودم خیلی خیلی خیلی بد

داشتم تاپیکاتو دید میزدم😅

البته من خیلی بچه وضع بودم برا همین حاضر جواب بودم ، الان بزرگ شدم😉🤍

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
من مشکلم اینه که نمیتونم حاظر جوابیمو بزارم کنار 

خب همون دیگه😐تا نزاری کنار هرکاری کنی بیفایده ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ست

اهمیت نده هرچی میگه ، ی گوشتو بکن در یکی دروازه 

به ی ورت اصن 😑 جوابشو نده تا بحثتون نشه 

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
داشتم تاپیکاتو دید میزدم😅 البته من خیلی بچه وضع بودم برا همین حاضر جواب بودم ، الان بزرگ شدم😉🤍

من ۲۲ سالمه 

یعنیا یه کلام بگم سگ بودم سگگگگگگگ وای خدا نگم برات الان خیلی بهترم

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
من همش دعوا راه میندازم،چرا دیر اومدی،چرا اینطوری باهام حرف زدی،چرا اون کارو کردی و ،،،،،

یکم تلاش کن..قبل هر حرفی ک بخوای بهش بزنی اول ب خودت بزن ببین ناراحت نمیشی عصبیت نمیکنه و و و..

یا مثلا میتونی سوالتو بهتر بپرسی  

اون مرد میاد تو خونه ک همه مشکلاتو فراموش کنه بعد بیاد هم تو دعوا راه بندازی..از اون خونه فراری میشه..

مهربون باش

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
من ۲۲ سالمه  یعنیا یه کلام بگم سگ بودم سگگگگگگگ وای خدا نگم برات الان خیلی بهترم

دور از جونت 🙁❤️

خب خداروشکر ❤️ بعد از ازدواج بهترم میشی😉

دور از جونت 🙁❤️ خب خداروشکر ❤️ بعد از ازدواج بهترم میشی😉

فدات بشم 😂

خداکنه 😂😂😂😂 ازین بهتر دیگه حال بهم زن میشم😐😂

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
فدات بشم 😂 خداکنه 😂😂😂😂 ازین بهتر دیگه حال بهم زن میشم😐😂

خدانکنع 😂😂😂

نع بابا😂

دیگه خیلی مظلوم میشی اونموقع😂😂

شوهر من ماشینش خراب شده بود امروز ، عصبی بود از در اومد هزارتا گیر بهم داد هیچی نگفتم تا همین یکی دو ساعت پیش ک خودش سرحال اومد باهام سرشوخی رو باز کرد 😁😂😂😂

خدانکنع 😂😂😂 نع بابا😂 دیگه خیلی مظلوم میشی اونموقع😂😂 شوهر من ماشینش خراب شده بود امروز ، عصب ...

اخی اره منم اینجوری شدم بخدا فقط سکووووووت میکنم😐

اخی اره منم اینجوری شدم بخدا فقط سکووووووت میکنم😐

آفرین😁🥰😘💖 دختر خوبی شدی😅😁❣️

با سلام و عرض ادب توضیح این من با خانم خیلی بحث می‌کنیم من به عنوان یه آدم امکان اشتباه دارم بحث هامون همیشه سر اینکه خانمم میگه حرف حرف منه من درست میگم کار من درسته تو اشتباهی درست رفتار نمیکنی تو اینجوری تو اون جوری فلان کست اینجوری خلاصه هر کی میتونه یه راهنمایی بکنه دستم خالیه نمیتونم برم پیش روانشناس راهنماییم کنید 

با سلام و عرض ادب توضیح این من با خانم خیلی بحث می‌کنیم من به عنوان یه آدم امکان اشتباه دارم بحث هام ...

ماهم بیشتر وقتا جدیدا بحث داریم احساس میکنم طلسم شدیم .خودمم ازین اوضاع رضایت ندارم .هیچکدومم کوتاه نمیایم .کاش شما مردها ک مثلا روحیه قوی تری دارین کوتاه میمومدین تا آرامش نسبی ایجاد بشه و بعد در آرامش و بدون دعوا، بحث مورد نظر حل و فصل بشه.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔