2777
2789
عنوان

۲۹سالمه خیلی تنهام

256 بازدید | 9 پست

کوچیک بودم بابا مامانم میخواستن طلاق بگیرن مامانم رفت قهر تا۱سال نیومدهروزم با گریه گذشت شهر کوچیک بودیم هروز متلک شنیدم ازهمه،۲۱سالم شد سنتی ازدواج کردم ی شهر دور هیچی تجربه نداشتم اومدم تو غربت پدرو مادرم اصلا سراغم نگرفتن سالی یبار بزور و التماس میومدن پیشم بچه دار شدم دوتا بچه دارم هروز تنهاترم غصه میخورم شوهرم سرکار از صبح تا شب خستم شده با دوتا بچه همش خونه هیجا ندارم برم بعد چندماه میرم خونه مامانم اینا کمکم نمیکنن با اینک دختر اولم و خواهربرادرم هنوز مجردن ،مامانم همش فکر تفریح خودشه ،با چشم گریون برمیگردم خونم هرسری😓روحیمو باختم از همه چی سیرم دیگ

یه روزی میادکه ازنظرخیلیا آدم بدی هستم…چون دیگه جلوشون بیخودی کوتاه نمیام🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو شهر غریب احساس بدی دارم راضیم که دورم ولی حس تنهایی هم دارم

چیکار میکنی ؟دلت نمیگیره؟

شروع کن به یادگرفتن مهارتی که داره هم اعتماد به نفس هم عزت نفست بالا میره هم ایمکه دوستای خوب به سمت ...

چه مهارتی حتی نمیتونم واسه خودم تفریح کنم همش بچه داری هیچکس نیس کمکم کن😭