2777
2789
عنوان

زن شوهرداری ک دنبال شوهرمه😑

2273 بازدید | 36 پست

سلام خانوما

میگن کرم از زنا هم هست واقعا بعضی جاها راست میگن. زن همکار شوهرم. یه ماهه یکسره ب گوشی شوهرم زنگ میزنه.اما چون شوهرم شمارشو به اسم شوهرش ذخیره کرده بود و یک بار اینا خونه ما اومده بودن واقعا فکر نمی کردم همچین قضیه ای باشه امشب چت شوهرمو با اون خانوم دیدم ک شوکه شدم . شوهرش قبلا رئیس شوهرم بوده اما الان یه ۶ماهی میشه ک منتقل شده و اون شهری ک اینا هستن شوهرم نیست.حالا این زنه پیله کرده ک بمن محبت نمی کنی و پیام نمیدی منو تو لیست سیاه گذاشتی. منم امشب شوکه بودم بجای دعوا از شوهرم قول گرفتم ک به زنه نگه گوشی دست منه. منم میخام عکس و مدرک ازش جم کنم بدم دست شوهرش فقط می ترسم واسه شوهرم شر بشه چون واقعا شوهرم دست رو قران گذاشت ک من چندین ماهه ک توبه کردم اما این دست از سر من برنمی داره و امشب پام لغزیده و باهاش چت کردم. حالا چکار کنم.

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

اقا پر بلزدید شد برا من دعا کنین 

مدرک جمع کن ولی اخرش بگو که خودتی نه شوهرت که برا شوهرت دردسر نشه

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

قبل از مدرک‌ جمع کردن واسه اون خانم یک فکری هم به حال همسرت کن 

مردی که متاهله*لغزیدن پاش* دیگه معنا نداره 

شوهرت خودش تمایل داشته که اجازه داده اون خانم نفر سوم زندگیتون بشه وگرنه یک بار جدی به اونم خانم اخطار میداد دیگه زنگ نزنه یا خطش رو عوض میکرد هرچند منکر تقصیر و مریض بودن اون خانمم نیستم

✨🤍...Be what you are

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدالعنتش کنه که خونه خراب کنه

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

واقعا درکت نمیکنپ چجوری از این خیانت ساده میگذری با این که شوهرت اعتراف کرده تو فقط ازش قول گرفتی عزیزم این زن نشد زن دیگه اول شوهرت رو ادب کن ولی راست میگی زنا هم بعضیاشون هرزه شدن 

لوبیاپلوباسالادشیراز و لوبیاپلوباترشی سابقم 😍 که زدن ترکوندم 😂😁😁 

تو چت کردی یا شوورت

برای چی جواب میدی قربونت؟چی رو میخوای قانع کنی؟کی رو میخوای راضی کنی؟ این مردم از خداشون ناراضی‌ان...از زندگیشون ناراضی آن...حالا تو میخوای اینارو توضیح بدی،راضی کنی؟ بعد به تو میگن تو یه جای دیگه هم بد بودی!بگید بیست جای دیگه هم بد بودم...شما تازه از یه بدی من خبر دارید؟من پر بدی ام...برای چی دفاع میکنید؟ما تاکی میخوایم این بازی رو بگذاریم؟چرا ما می‌ایستیم تو پیستی که مردم مشت بزنن می‌افتیم به بدبختی بلند میشیم دوباره بزنن باز دوباره بلند بشیم!این هنره؟!

شوهرت قسم خورد تو باور کردی 

مردا زنا رو وابسته و عاشق میکنن 

از اول چرا باهاش ارتباط گرفت 

گول نخور 

فکر حسابی کن 

فردا بشوهر این بگی هر کاری ممکنه بکنه 

کار ب حراست اداره بکشه همه اخراجن بشین فکر اساسی کن

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
قبل از مدرک‌ جمع کردن واسه اون خانم یک فکری هم به حال همسرت کن  مردی که متاهله*لغزیدن پاش* دیگ ...

می دونم. اما اون زن نون و نمک منو خورده من هیچوقت نمکدون نشکستم انتظار از اون نداشتم😔

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

متأسفانه زن و مرد متاهل روی مجردا رو سفید کردن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
می دونم. اما اون زن نون و نمک منو خورده من هیچوقت نمکدون نشکستم انتظار از اون نداشتم😔

بهش زنگ بزن برو خونه ش همراه مادرت 

بهش چند تا شات ضایع نشون بده بگو یک بار دیگر چیزی ببینم شات ها رو برا شوهر و جاری و خواهر شوهر. مادرشوهر ت می‌فرستم . بعدم شوهرت رو آدم کن 

ببر تعهد ازش بگیر و حق طلاق و ی امتیاز مهم مثل خونه ب نام زدن و مشاورررررر

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

موافقممممممم شدیدددددد

نقشه ت عالیه

پدرشو دربیار زنیکه ج‌...

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️

نخونده خون زنه حلاله شوهرتم اره اونم حلاله خونش

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....