استارتر اینی که میگی بیشتر تقصیر خانماست صددر صد حرفت قبول دارم، بابا ما زنیم خودمون بهتر میدونیم با ناز و عشوه با زنانگیمون میتونیم هرررر مردی رو از راه به در کنیم، اون مردی که از راه به در نشه میشه رجب علی خیاط غیر از اینه؟؟!!!به خدا قسم اینم هممون خوب میدونیم اگه یه زن نخواد هیچ مردی نمیتونه باهاش ارتباط بگیره!
چند روز پیش یه جریانی تو تاکسی دیدم که هنوز نتونستم باهاش کنار بیام، یه مرد ۴۵ یا ۵۰ ساله کنار راننده سوار شده بود و تلفنی صحبت میکرد، اینقدر این مکالمه طولانی شد و پر از التماس که توجه مسافرا و راننده کاملا به مرد جالب شد، از مکالمه ها مشخص شد پشت خط یه خانم که اصرار داره برای تولد آقا که نزدیک بود هدیه و باکس گل بیاره و اون اقا قسم و آیه که اینکار رو نکن همون پارسال خانمم کلی شک کرد و دعوا افتاد بینمون!! از خانمه اصرار که باید برات هدیه بگیرم از مرده التماس که خواهشا نکن والا مجبورم هدیه ت رو بدم به کسی خلاصه مکالمه تا جایی پیش رفت که آقاهه به خانمه میگفت چندبار بگم بیا هر چی بوده تمومش کنیم من میترسم زنم بفهمه میترسم شوهرت بفهمه و سر هردومون بره بالای دار!! مشخص نبود خانمه چی میگفت پشت تلفن که مرده با خنده های ریز ریز و واژه های مخصوص تخت خواب مکالمه رو به پایان رسوند. واقعا متاسف شدم برای خودم که یه زنم و احساس تنفر عمیقی پیدا کردم از زنی که حتی صداش نشنیدم و هیچی ازش نمیدونم....