2777
2789
عنوان

زن شوهرداری ک دنبال شوهرمه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2309 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم همسر خودتونم مقصره الان اون خانوم بیاد دست رو قرآن بزاره همسر شما مقصره شما چیکار میکنی؟ شروع ...

من دیگه از دست شوهرم خسته شدم خیلی از این کارا ازش دیدم.اما از زنی ک نون و نمک من رو خورده و معلم چارتا بچه معصوم هستش و از من بزرگتره و همسر رئیس شوهر من بوده انتظار این کارو نداشتم. یعنی یه ذره حرمت نداشت سفره من؟

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

من دیگه از دست شوهرم خسته شدم خیلی از این کارا ازش دیدم.اما از زنی ک نون و نمک من رو خورده و معلم چا ...

اون زن اگه حرمت حالیش بود که حرمت شوهرشو ازبین نمیبرد اول از همه به شوهر خودش ضربه زده شما جای خود

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

استارتر اینی که میگی بیشتر تقصیر خانماست صددر صد حرفت قبول دارم، بابا ما زنیم خودمون بهتر میدونیم با ناز و عشوه با زنانگیمون میتونیم هرررر مردی رو از راه به در کنیم، اون مردی که از راه به در نشه میشه رجب علی خیاط غیر از اینه؟؟!!!به خدا قسم اینم هممون خوب میدونیم اگه یه زن نخواد هیچ مردی نمیتونه باهاش ارتباط بگیره! 

چند روز پیش یه جریانی تو تاکسی دیدم که هنوز نتونستم باهاش کنار بیام، یه مرد ۴۵ یا ۵۰ ساله کنار راننده سوار شده بود و تلفنی صحبت می‌کرد، اینقدر این مکالمه طولانی شد و پر از التماس که توجه مسافرا و راننده کاملا به مرد جالب شد،  از مکالمه ها مشخص شد پشت خط یه خانم که اصرار داره برای تولد آقا که نزدیک بود هدیه و باکس گل بیاره و اون اقا قسم و آیه که اینکار رو نکن همون پارسال خانمم کلی شک کرد و دعوا افتاد بینمون!! از خانمه اصرار که باید برات هدیه بگیرم از مرده التماس که خواهشا نکن والا مجبورم هدیه ت رو بدم به کسی خلاصه مکالمه تا جایی پیش رفت که آقاهه به خانمه میگفت چندبار بگم بیا هر چی بوده تمومش کنیم من میترسم زنم بفهمه میترسم شوهرت بفهمه و سر هردومون بره بالای دار!! مشخص نبود خانمه چی میگفت پشت تلفن که مرده با خنده های ریز ریز و واژه های مخصوص تخت خواب مکالمه رو به پایان رسوند. واقعا متاسف شدم برای خودم که یه زنم و احساس تنفر عمیقی پیدا کردم از زنی که حتی صداش نشنیدم و هیچی ازش نمیدونم....

استارتر اینی که میگی بیشتر تقصیر خانماست صددر صد حرفت قبول دارم، بابا ما زنیم خودمون بهتر میدونیم با ...

شوهرم یه گوشی ساده داره یه گوشی لمسی. من واقعا شاهد بودم ک وقت و بی وقت این زنگ میزد و خیلی برام عجیب بود ک رئیسش این همه بهش زنگ بزنه اونم بعد ۶ ماه.از جنس خودم بدم اومد . یه حس بد دارم .شوهرم امشب بهم گف فقط زندگیشو خراب نکن ولی هر کار می تونی بکن این زن دست از سر من برداره و دیگه زنگ نزنه

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....