2777
2789
عنوان

از این جاری های الکی خوش کی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 73 پست

شاید میخواد غرور وشخصیت واعتبارش جلو دیگران خدشه دار نشه دیگران از زندگیش ندونن شاید هم شخصیتش بی پروا هست شاید قدرت درکش پایین هست درکل نقابی که بیرون میزنن فقط ظاهر قضیه هست به این خنده ها وخوشی ها هیچوقت اعتماد نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارای باهاش ندارم فقط در عجبم میخوام ببینم کس دیگه هم وجود داره اینجوری باشه

اره دوست منم اینجوری بود.خوشبحالشون غم بدل راه نمیدن

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
ولش کن عزیزم دوس داری گریه کنه ودودستی بزنه ب سرش اون موقع شادمیشی؟راضی میشی؟!

شما اصلا متوجه منظور من نشدید ن من بلکه همه اطرافیانم همش میپرسن این دقیقا دلش به چی خوشه چرا اینجوریه .منم نتونستم خودم جوابش رو پیدا کنم اینجا تاپیک زدم گفتم شاید کسی دلیلش رو بدونه از کنجکاوی دربیام 

شاید میخواد غرور وشخصیت واعتبارش جلو دیگران خدشه دار نشه دیگران از زندگیش ندونن شاید هم شخصیتش بی پر ...

بارها جلو ما کتکش زده فحش پدر مادرش داده بعد نیم ساعت شروع کرده تعریف کردن از شوهرش و خندیدن 

خب دوس داری پیشه همع خودشوبشکنه بیاد گریه و زاری چه کاری ازدستتون برمیاد حتی بعضیا زخم زبونن میزنن زندگیه منم تعریفی نداره شوهرم دست بزن نداره ها ولی خب مشکلات زیاده ولی هیشکی خبر نداره همه فک میکنن خیلی خوشبختم هیچوقتم بدیایه شوهرمو پیشه بقیه نمیگم

شما اصلا متوجه منظور من نشدید ن من بلکه همه اطرافیانم همش میپرسن این دقیقا دلش به چی خوشه چرا اینجور ...

یابی خیاله یادیونه خیلی خوبم متوجه شدم ولی ازاین متعجب شدم ک خودت شاهدتموم بدبختیاش هستی ولی بازم دلت نمیخادخندشوببینی😐

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

این جور آدما یه دفعه ای سرریز میکنم یکی ازهمسایه های ماهم وضعیتش همین بود شوهرش معتاد ورفیق باز بود ودست بزن داشت ولی خانومش همیشه می‌خندید تا اینکه یه شب که شوهرش کتکش میزده ازخونه رفت بیرون وبچه هاشم نبرد.... 

اون موقع شنیدم که درخواست طلاق داده ولی شوهرش تعهد داده که اگه کارای قبلیو تکرار کردم میتونی خونه وبچه هارو برداری وطلاق بگیری.. 

خب دوس داری پیشه همع خودشوبشکنه بیاد گریه و زاری چه کاری ازدستتون برمیاد حتی بعضیا زخم زبونن میزنن ز ...

میگم تو یه آپارتمان هستیم بارها پیش ما کتکش زده بیرونش کرده خودش میدونه همه ما خبر داریم از زندگیش ولی خودش فکر میکنه خیلی خوشبخته ادعا نمیکنه واقعا احساس  خوشبختی میکنه

بارها جلو ما کتکش زده فحش پدر مادرش داده بعد نیم ساعت شروع کرده تعریف کردن از شوهرش و خندیدن 

بنظرم از خودش بپرس. شاید واقعا دوستداره شوهرش .زندگیشو

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم