2777
2789
عنوان

از این جاری های الکی خوش کی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 73 پست
ن  من از غم کسی خوشحال نمیشم ولی درکش نمیکنم چرا احساس خوشبختی میکنه با این همه مشکلش

همه مثل هم نیستن .

بعضیا نسبت به غم حساسن بعضیا نه (انگار  که قدرت درک مصیبت رو ندارن )

منم یه مورد اینجوری دارم  اطرافم

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن  من از غم کسی خوشحال نمیشم ولی درکش نمیکنم چرا احساس خوشبختی میکنه با این همه مشکلش

وا؟والا من شمارو درک نمیکنم شاید تو باطن زندگیش خوشبخته شما فقط  ظاهرشو دیدی

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  
همه مثل هم نیستن . بعضیا نسبت به غم حساسن بعضیا نه (انگار  که قدرت درک مصیبت رو ندارن ) منم ی ...

یعنی چی قدرت درک مصیبت رو ندارن یعنی نمیتونن بفهمن زندگیشون داره به چه سمتی میره 

بعضیا کم توقعن .خودشونو باشرایط وفق میدن .به جای اینکه هرروز بشینن ناشکری و گله و اشک و آه سعی میکنن نیمه ی پرلیوان رو بببنن . من جاریتونو تحسین میکنم .اینجورادمهایی تااین حد قوی واقعا تودنیاکمه.عوضش ادم ناله کن تادلت بخوادریخته

آره رفتارش خیلی بچگونس پای چشمش بادمجون میکاره ما صداشونم میشنویم بعد میاد میگه خواست باهام شوخی کنه ...

شاید مجبوره بسازه پشتی بانی نداره یا فرهنگ طلاق ندارن

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
خب صب تا شب گریه کنه شما راضی میشی؟ یعنی چشم این مقدار از خوشحالی هم واسه جاری ندارین شما؟ عجب

حالابااینکه می‌دونه بدبخته😑

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
وا؟والا من شمارو درک نمیکنم شاید تو باطن زندگیش خوشبخته شما فقط  ظاهرشو دیدی

ن ابدا خوشبخت نیست وقتی هر روز کتک میخوره شوهرش بدترین فحش ها رو بهش میده نصف شب از خونه بیرونش میکنه مگه میشه خوشبخت باشه 

یعنی چی قدرت درک مصیبت رو ندارن یعنی نمیتونن بفهمن زندگیشون داره به چه سمتی میره  

نه نمیتونن بفهمن .

من واقعا اونو آزمایش کردم همین مدلی بود 

مگر میشه آدمی عادی باشه و ده سال از طرف شوهرش بدترین بلاها سرش بیاد و همچنان شاد باشه ؟

آدم نرمال توی این شرایط حداقل افسردگی خفیف میگیره

اینی که من میشناسم   بی خیال تر از جاری توئه

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈
کارای باهاش ندارم فقط در عجبم میخوام ببینم کس دیگه هم وجود داره اینجوری باشه

به اين درجه نديدم تو اطرافم 

اما ديديم كه خانومي با شوهر خيانت كارش با عشق و علاقه داره زندگي ميكنه جوري هم ازش همه جا حرف ميزنه كه انگار عاشقترين زوج هستن

آره رفتارش خیلی بچگونس پای چشمش بادمجون میکاره ما صداشونم میشنویم بعد میاد میگه خواست باهام شوخی کنه ...

شما میشنوین و خبردارین جاریتم متوجه میشه که شماخبردارین ولی غرورش اجازه نمیده به زبون بیاره .این خیلی خوبه.به نظر من نکته ی مثبتیه .اینکه نمیشینه سفره ی دلشو بازکنه وگریه

باور کن همین الان نشسته داره میخنده نگاه گوشیش میکنه 

ولش کن عزیزم دوس داری گریه کنه ودودستی بزنه ب سرش اون موقع شادمیشی؟راضی میشی؟!

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔