2777
2789
عنوان

از این جاری های الکی خوش کی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 73 پست
میگم تو یه آپارتمان هستیم بارها پیش ما کتکش زده بیرونش کرده خودش میدونه همه ما خبر داریم از زندگیش و ...

چه اشکالی داره توک از دلش خبر نداری واقعا احساس خوشبختی میکنه یا ن شاید نمیخاد خودشو بشکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره شوهرو زندگیشو خیلی دوس داره ولی چرا دوس داره خدا عالمه 

خب برای همینه ناراحت نمیشه.و احساس بدی نداره. چونـهمسر و زندگیشو دوست داره.. و میجنگه باهمه ی ناراحتیها

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ن  من از غم کسی خوشحال نمیشم ولی درکش نمیکنم چرا احساس خوشبختی میکنه با این همه مشکلش

جاری منو شوهرش دقیقا همین مشکلات جاری شما رو دارن  اهل حیانت چتی بیکار تووخونه مادرشوهر تو یه اتاق بد دهن دعوا تا پای طلاق که همه فهمیدن ولییییییییییی کاش مث جاری شما بود وقتی دعواشون میشه عالم و ادم میفهمن زندگی همه رو مختل میکنن فقط بدگویی و اعصاب هوردی برا ما میزارن جاریت فرشتس کع بااین ادم زندگی میکنه و باهاش نشون میده خوشبخته

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

یااینکه تو خونه ی پدرش وضعش از اینم بدتر بوده و عادت کرده و نمیخواد به خونه پدری برگرده

یااینکه یه مشکل روانی داره که از تحقیر لذت میبره 

کلا زیاد بهش فکر نکن یا بخوای تغییرش بدی

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
خب برای همینه ناراحت نمیشه.و احساس بدی نداره. چونـهمسر و زندگیشو دوست داره.. و میجنگه باهمه ی ناراحت ...

آخه چیه یه آدم الوات معتاد خیانتکار بی پول و درغگو کلاه بردار رو دوس داره که منت سگم بهش نمیزاره تو جمع هم همش ضایش میکنه 

آخه چیه یه آدم الوات معتاد خیانتکار بی پول و درغگو کلاه بردار رو دوس داره که منت سگم بهش نمیزاره تو ...

زندگی پدریش چطوره? 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
جاری منو شوهرش دقیقا همین مشکلات جاری شما رو دارن  اهل حیانت چتی بیکار تووخونه مادرشوهر تو یه ا ...

پدر ما رو درآورده والا از بس میاد تعرف میکنه باور کن هی با یه حوله میاد میگه میخوام غسل کنم حموم خودمون خرابه میخوام لباس بشورم مال شوهرم ناراحت نشه کثیفه خلاصه سرویسمون کرده اتفاقا تو دعوا هاشونم همه رو دخالت میده مثلا ما میگیم شوهرش مقصره چرا خیانت میکنه بعد که آشتی میکنن حرف ما رو پیش اون میگهباز دعوا میشه ن تو قهرشون آسایش داریم ن تو آشتیشون 

پدر ما رو درآورده والا از بس میاد تعرف میکنه باور کن هی با یه حوله میاد میگه میخوام غسل کنم حموم خود ...

کلا جلوشون سکوت محض باید کرد

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗