گوه ترین زندگی ممکن رو داره تو یه آپارتمان هستیم هر روز خدا جنگ دعوا دارن .شوهرش دست بزن داره خیانت میکنه ولگرده معتاده بیکاره .دروغگو و همش بولوف میکنه .بعد خانوم یه هر هر و کرکری میکنه پیش ما همچین اسم شوهرشو میگه ناز و عشوه میاد هر کی ندونه فکر میکنه تو پر قو داره زندگی میکنه .ن اینکه بگم ادا در میاره ها واقعا از زندگیش داره لذت میبره صبح تا شب شوهرش کتکش میزنه شب براش بولوف میکنه اینم میاد برا ما تعریف میکنه بقیه هی بهش میخندن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن من از غم کسی خوشحال نمیشم ولی درکش نمیکنم چرا احساس خوشبختی میکنه با این همه مشکلش
جاری منو شوهرش دقیقا همین مشکلات جاری شما رو دارن اهل حیانت چتی بیکار تووخونه مادرشوهر تو یه اتاق بد دهن دعوا تا پای طلاق که همه فهمیدن ولییییییییییی کاش مث جاری شما بود وقتی دعواشون میشه عالم و ادم میفهمن زندگی همه رو مختل میکنن فقط بدگویی و اعصاب هوردی برا ما میزارن جاریت فرشتس کع بااین ادم زندگی میکنه و باهاش نشون میده خوشبخته
جاری منو شوهرش دقیقا همین مشکلات جاری شما رو دارن اهل حیانت چتی بیکار تووخونه مادرشوهر تو یه ا ...
پدر ما رو درآورده والا از بس میاد تعرف میکنه باور کن هی با یه حوله میاد میگه میخوام غسل کنم حموم خودمون خرابه میخوام لباس بشورم مال شوهرم ناراحت نشه کثیفه خلاصه سرویسمون کرده اتفاقا تو دعوا هاشونم همه رو دخالت میده مثلا ما میگیم شوهرش مقصره چرا خیانت میکنه بعد که آشتی میکنن حرف ما رو پیش اون میگهباز دعوا میشه ن تو قهرشون آسایش داریم ن تو آشتیشون